György herceg és Sarolta hercegnő állati nagyot buliztak - a két royal gyermek életük egyik legjobb hétvégéjén vannak túl. 

Tomboltak a royal bébik

Katalin hercegné és Vilmos herceg csak Lajosnak tiltották meg a bulizást, Sarolta hercegnő és György herceg részt vehettek a koronázási koncerten. A két előkelőség pedig élt is a lehetőséggel: szinte szédszedték a házat, akkorát buliztak - már amennyira 10 év alatt lehet. 

Természetesen előkelő helyen foglalhattak helyet a ceremónia afterpartyján, a királyi páholy első sorából követhették az eseményeket. György herceg a kedvenc öltönyét és nyakkendőjét viselte, ami egy igazi matchy-matchy szett lett az édesapjával.

Sarolta hercegnő egy Self-Portrait sifonruhát választott - ugyanazt a márkát viselte tehát, amelyet édesanyja, Katalin hercegné is a Buckingham-palota péntek esti fogadásán, amelyet a koronázásra érkező tengerentúli vendégek számára rendeztek. Később egy fehér Amaia kabátba bújt.

Sarolta hercegnő és György herceg hangot is adtak annak, ha valami tetszett nekik, lelkesen tapsoltak és kiabáltak, valamint lengették a Union Jack-et is. 

fotó: Pool / WPA Pool

Katy Perry volt az este sztárja

A felvételek szerint Sarolta hercegnőnek Katy Perry volt a kedvenc fellépője, akinek Roar című dalát maga is énekelte az előadás alatt. A popsztár egy egyedi tervezésű Vivienne Westwood ruhát viselt, a dala alatt pedig egy oroszlánt is formáltak a drónok, amellyel Károly király és Kamilla királynő előtt tisztelegtek. 

Katy Perry a szombati koronázáson is részt vett, és elmondta a tömegnek, hogy édesanyja is jelen van az eseményen. Azt is elárulta, hogy a Windsori kastélyban szálltak meg, majd a Firework című dalt küldte Károly királynak. 

Az eseményen többek között fellépett még Lionel Richie, Andrea Bocelli, Sir Bryn Terfel, Freya Ridings és Alexis Ffrench is.

via