Sarolta hercegnőért odavannak a királyi család rajongói, kedvessége, vidámsága és eleganciája mindenkit lenyűgöz. 

Szülei is imádják a kislányt, aki a család többi tagjához hasonlóan több kedves becenecet kapott már. Egy videóból most kiderült, édesapja újabb cuki becenevet talált neki, ami még az eddig ismert Lottit is felülmúlja.

Vilmos herceg egy virágkiállításra vitte a családját, és a kertben Mignonette-nek szólította lányát. A francia szó azt jelenti, hogy kicsi, édes, finom, aranyos. 

Sarolta hercegnőnek több beceneve van már 

A hercegnő már több becenevet is kapott, nem csak szüleitől, de osztálytársaitól is. Ők Warrior Princess-nek, vagyis Harcos Hercegnőnek hívják, hiszen imádja a kalandokat és a veszélyes helyzeteket. Katalin hercegné pedig kisebb korában poppetnek, vagyis kicsi babámnak szólította Saroltát. 

A család „titkos fegyvere” lehet 

A nyolc éves Sarolta hercegnő személyisége a koronázási hétvégén is megmutatkozott, ahol a hercegnő fegyelmezettsége és bája mindenkit levett a lábáról, a koronázási koncerten pedig önfeledtsége csalt mosolyt az emberek arcára.

Szakértők elemezték is a hercegnő megjelenését és viselkedését a koronázáson, és arra jutottak, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné középső gyermeke a jövőben különleges szerepet kaphat a királyi családban, sőt, egyenesen a család titkos fegyvere lehet, ha bebizonyosodik, hogy Sarolta Anna hercegnő munkamorálját és pimaszságát, valamint dédnagymamája, II. Erzsébet királynő stílusát örökölte.


Via