Sarolta hercegnő nyilvános eseményeken mindig ügyel arra, hogy testvérei soha ne idegesítsék fel Katalin hercegnét.

Sarolta hercegnő fegyelmezi a bátyját

Katalin hercegné és Vilmos herceg  lánya  habár még csak nyolcéves, már most gondoskodik arról, hogy kordában tartsa a testvéreit, főleg, ha az adott rendezvényt egy világ kíséri figyelemmel. Erzsébet királynő temetésén például György hercegnek megsúgta, hogy hajoljon meg dédnagyanyja koporsója előtt, ugyanis ez jelképezi az iránta érzett tiszteletet.

Itt meg kell hajolnod!

-hangzott el Sarolta hercegnőtől az utasítás.

Getty Images / Adam Gerrard- WPA Pool

A kilencéves György pedig engedelmeskedett húga parancsának, ugyanis nem akarta, hogy édesanyja, Katalin mérges legyen rá.

Egyébként Sarolta hercegnő szereti kézben tartani a dolgokat, amit még a néhai Erzsébet királynő is megerősített annak idején. Nagyon szoros a kapcsolata a testvéreivel, ugyanakkor nem fél rájuk szólni, ha hibáznak. Lajos hercegnek többször is besegít a házi feladatban, György herceget pedig megneveli, ha a helyzet úgy kívánja.

Cuki becenevet kapott

Sarolta hercegnő nagy népszerűségnek örvend világszerte, ugyanis nem csak bájos teremtés, de példamutató viselkedésével is magára hívja a figyelmet, ráadásul kiköpött mása édesanyjának. Osztálytársai Warrior Princess-nek, azaz Harcos Hercegnőnek nevezik, hiszen Katalin lányaként ő is imádja a versenyhelyzeteket, a kalandokat, melyben meg tudja mérettetni magát. Vilmos herceg is gyakran becézi a lányát, legutóbb Mignonette-nek szólította, ami franciául azt jelenti, hogy aranyos, kicsi.

via