Valósággal dühöngött az a menyasszony, akivel az egyik koszorúslánya szúrt ki, de nagyon csúnyán. Kiderült ugyanis, hogy a koszorúslány rendelt magának egyg egyedi készítésű ruhát, anélkül, hogy azt a menyasszonnyal egyeztette volna. 

A menyasszony háta mögött

Persze, lehetne azt gondolni, hogy ó ez semmiség, de a helyzet az, hogy a koszorúslányok által viselt ruha stílusnak meghatározó a szerepe a menyegzőn. Persze jobb esetben a menyasszony és a koszorúslányok mindent egyeztetnek, már, ami a ruha stílusát és színész illeti, azonban ebben az esetben most nem ez történt. A buzgó koszorúslány ugyanis aktivizálta magát és a menyasszony tudta nélkül rendelt magának egy egyedi estélyi ruhát, ami teljesen másmilyen volt, mint amit az ara elképzelt. 

Kiakadt

A menyasszony egy Reddit posztban osztotta meg, hogy mi történt vele:

Az egyik koszorúslányom hónapok óta vitatkozik velem, hogy milyen legyen a ruhája. Már több száz lehetőségen végig mentünk. Egy pajtában megyek férjhez, ő meg estélyi ruhát szeretne viselni. A hétvégén közölte velem, hogy rendelt magának egyet. Mégis, hogyan kezeljem ezt? 

– tette fel elkeseredetten a kérdést a leendő feleség, akinek a bejegyzsére számtalan reakció érkezett. 

Az ő nagy napja

A kommentelők szerint a menyasszonynak a sarkára kellene állnia, és megmondani, hogy ez bizony az ő nagy napja, ha pedig a koszorúslány ezt nem tartja tiszteletben, akkor nem kötelező vállalnia a felkérést. 

Mondd meg neki, hogy válasszony a jóváhagyott ruhák közül, különben nem lehet koszorúslány 

– írta az egyik hozzászóló. 

Egy ponton nyersnek és őszintének kell lenned 

–  fogalmazott egy másik. 

Félreértés történt 

A poszt egy későbbi frissítéséből egyébként kiderült, hogy az ara és a koszorúslány között hatalmas félreértés történt. Mint kiderült a koszorúslány valójában a menyasszony által jóváhagyott ruha egyedi változatát rendelte meg, mert az eredeti verzió nem illett rá. A két nő azóta átbeszélte a dolgokat, tisztázták a félreértést, így most már mindenki boldog.

Azt hiszem ez a történet nagyszerű emlékezetető volt arra, hogy a kommunikáció mennyire fontos 

– írta végül a menyasszony. 

(via)