A királyi család tagjainak a megjelenésére számos szabály vonatkozik, elég csak a körömlakkokra gondolni. Bár az utóbbi időben Katalin hercegné egyre gyakrabban szegi meg az íratlan szabályokat, vannak dolgok, melyek változatlanok. Most kiderült az egyik legfontosabb sminktrükkje, amit évek óta alkalmaz. 

Ettől tökéletes Katalin hercegné rúzsa

Katalin hercegné sminkje minden időben tökéletes, nyáron, a legnagyobb melegben és a téli hidegben is. Korábban már kiderült, hogy mindig van nála mattító kendő, így ezzel könnyedén fel tudja frissíteni magát, ha esetleg valahol csillogna az arca.

Most egy újabb praktikára derült fény, amit Alisia Ristevski, sminkes árult el. Alisia sminkeli többek között Zarát, Anna hercegnő lányát, így tudja, hogy milyen praktikákat használnak a hölgyek a családban. 

A szájfények és a rúzsok árnyalata nagyon személyes, a kulcs általában az, hogy az ajkak színe természetes legyen, hogy az alig fakuljon ki a fényképeken

– mondta. 

Alisia elmondta, hogy mindig olyan színt választanak, ami halvány, passzol a természetes bőrszínhez, mégsem annyira erős. Ezzel a praktikával elkerülhető, hogy pár óra után a rúzs látványosan kopni kezdjen. 

A sminkes elárulta azt is, hogy a megfelelő árnyalatú rúzs mellett nagyon fontos az ajakceruza. Enélkül sosem készül el Katalin hercegné sminkje, hiszen megfelelő alapot biztosít, és garantáltan, hogy tartósabb legyen a rúzs. 


Via