Katalin hercegné imádja a sportokat, a nyilvános eseményeken sokszor beáll a játékosok közé. Most Roger Federer társaságában teniszezett, a videót pedig imádták a rajongók

Katalin hercegné a teniszben is profi

A hercegné egyik kedvence a tenisz, szinte minden évben ellátogat a wimbledoni tenisztornára. Hamarosan elkezdődik a bajnokság, így Katalin a világhírű sportolóval közösen a labdaszedők fontosságára, és a háttérmunkákra hívta fel a figyelmet

A videóban Katalin hercegné és Roger Federer játszik egy meccset, majd a hercegné beáll labdaszedőnek. Roger Federer le volt nyűgözve Katalin hercegné teljesítményétől, ami hatalmas dicséret. 

Wimbledon híres az elképesztően profi labdaszedő fiúkról és labdaszedő lányokról. Milyen sok munka ez, hihetetlen látni a színfalak mögött.

A meccs nagyon jó hangulatban telt, és Katalin hercegné egy újabb oldalát mutatta meg. A sportoló egyébként közel áll a királyi családhoz, 2017-ben még Pippa Middleton esküvőjén is jelen volt.

Meglepődtek a rajongók

A walesi hercegné videóját imádták a rajongók, sokan kiemelték, hogy mennyire sportos, és jó látni, hogy egy ilyen fontos dologra hívja fel a figyelmet. A labdaszedők fontosak a tornán, mégis ritkán esik róluk szó. 

Annyira zseniális, tényleg egy inspiráció a gyerekeknek

– írta az egyik rajongó. 

Wow, sportos hercegné. Tényleg mindenben zseniális. Megemelem a kalapom!

– üzenete egy másik internetező. 

Milyen fantasztikus módja annak, hogy kiemeljék a labdaszedők fontos munkáját. Köszönjük Wales hercegnéje. Remek munka!

– méltatta a videót egy másik ember. 


Via