Az ascoti derbi harmadik napján egyértelműen Katalin hercegné volt a leggyönyörűbb! Wales hercegnéje az eseményen talpig pirosban jelent meg, nem csupán a ruhája, de a cipője, a retikülje és a kalapja is az élénk színben tündökölt.

Kiderült, milyen ruhát választott

Katalin hercegné egy piros Alexander McQueen ruhában jelent meg az ascoti derbin, és mellé válaszott egy meseszép piros kalapot, amit Philip Treacy tervezett,  valamint egy piros magassarkút. Vilmos herceg szintén nagyon elegáns volt a felesége mellett, és láthatólag remekül érezték magukat az eseményen. 

Katalin hercegné mindig tudja überelni saját magát, most is gyönyörű volt

– írta valaki a Twitteren.

Szeretnék Katalin hercegné lenni egy napra

– szólt hozzá valaki más.

A piros egyértelműen Katalin hercegné színe

– jegyezte meg egy harmadik rajongó.

Getty Images/David M. Benett

 

Egy kis érdekesség

Habár Katalin hercegné már 2011 óta Vilmos herceg felesége, először csak 2016-ban jelent meg az ascoti derbin, ahol egy Dolce&Gabbana ruhát viselt. Az érdekes, hogy Katalin édesanyja, Carole Middleton több alkalommal jelent meg a neves eseményen, mint a lánya. 

Flörtöltek

Mint megírtuk, Katalin hercegné nagyon vidám kedvében volt az ascoti derbin, ugyanis egy óvatlan pillanatban megpaskolta a férje, Vilmos herceg fenekét. A hercegné már a BAFTA-díjátadón is egyszer rácsapott a férje hátsójára, így nagyon úgy tűnik, hogy ez már szokássá vált közöttük. 


Via