Legalábbis erre enged következtetni, hogy Katalin hercegné az elmúlt időszakban a rózsaszín darabokat részesítette előnyben. Az év talán legjobban várt moziját, a Barbiet júliusban mutatják majd be, a wales-i hercegné pedig nagyon úgy fest, hogy már tűkön ülve várja a premiert. Katalin az elmúlt néhány hétben feltűnően sokszor választott rózsaszín darabokat, május vége óta öt különböző, Barbie ihletésű outfitben jelent meg a nyilvánosság előtt. 

Pasztellrózsaszín nadrágkosztüm 

A 41 éves hercegné május utolsó napjaiban látogatott el a Foundling Múzeumba, az alkalomra pedig már egy korábban is viselt Alexander McQueen, pasztellrózsaszín nadrágkosztümöt vett fel. Ehhez hozzáillő pasztell selyemblúzt választott, a kiegészítői pedig egyszerűek és nagyszerűek voltak: egy Empress Diamond Carriage fülbevalóval és egy hozzáillő nyaklánccal egészítette ki a megjelenését, az outfitet továbbá feldobta egy gyönyörű gyöngyös övvel, amiről azóta is ódákat zengenek a rajongók. 

Getty Images/Max Mumby/Indigo

Esküvői outfit 

Katalin hercegné és Vilmos herceg június elején Ammánba látogatott, hogy részt vegyenek Hussein bin Abdullah jordán koronaherceg és Rajwa Al-Saif esküvőjén. A wales-i hercegné a menyegzőre egy visszafogott, rózsaszín Elie Saab kreációt választott, amiben egyszerűen mesésen festett. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Menyegző második felvonás

Az esküvőn Katalin estére átöltözött, a fogadáson pedig már egy  lágy rózsaszín estélyiben pompázott. A hercegné egy Jenny Packham kreációra váltott, ez a ruha egyébként megvan neki sötétzöldben is, most pedig halványrózsaszín árnyalatban viselte. Az összeállítást a Lover's Knot tiarával egészítette ki, amit Diana hercegné is gyakran viselt. 

AFP

Selyem ingruha 

Katalin a májusi Chelsea Flower Show-n is egy rózsaszín ruha mellett tette le a voksát. A Me + Em ingruhát már korábban, 2021-ben is viselte, amikor egy fiatal, rákbeteggel találkozott, aki azt kérte, hogy Katalin viseljen rózsaszínt a találkozón. 

Getty Images/WPA Pool 

Royal Barbie 

A hercegné legutóbb, május 28-án bújt egy rózsaszín, puffasztott ujjú Beulah ruhába. A darab sokak számára ismerős lehetett, ugyanis ezt a kreációt Katalin már korábban, 2021-ben Wimbledonban is viselte. 

Getty Images/Karwai Tang
Szavazás

(via)