Fontos dolog derült ki Katalin hercegné és Vilmos herceg házasságáról. A királyi család egyik szakértője, Jennie Bond szerint azért működnek olyan jól, mert Wales hercege mindent megkap a feleségétől, amitől a szülei nem adtak meg neki. 

Diana és Károly házassága katasztrófa volt

Mindenki emlékszik, hogy Diana hercegné és Károly király házassága zátonyra futott, és bizony a válás nem volt botrányoktól mentes. Kiderült, hogy a brit uralkodó, aki akkor még csak Károly herceg volt, évek óta viszonyt folytatott Kamillával, akibe hosszú évek óta szerelmes volt, de Erzsébet királynő és Fülöp herceg ellenezték a kapcsolatukat. Diana és Károly a házasságuk alatt is rengeteget veszekedtek, és ez a fiaikra, Vilmos hercegre és Harry hercegre is nagy hatással volt. 

Katalin mindent megadott Vilmosnak, amit Károly és Diana nem

– mondta a királyi család szakértője.

Kétségtelen, hogy Kate mindent megadott Vilmosnak, ami hiányzott a családi életéből: egy szeretetteljes, mély partnerséget, amely barátságon, szenvedélyen és kölcsönös tiszteleten alapul, valamint egy szélesebb, rendezett és boldog kapcsolatot a felesége rokonaival

– tette hozzá.

Jó kapcsolatot ápol Katalin szüleivel

Michael és Carole Middleton imádják Vilmos herceget! Katalin hercegné szülei azonnal családtagként kezelték Vilmost, akinek az édesanyja tragédiája után szüksége is volt rá, hogy egy boldog családban lehessen. Kiderült az is, hogy Vilmos herceg ma már sokkal közelebbi kapcsolatot ápol Károly királlyal, mint korábban, és sokak szerint ez is Katalin hercegnének köszönhető. 

Via