Nagy titok derült ki Katalin hercegnéről. Annak ellenére, hogy Wales hercegnéje sosem vállalt teljes állást, mégis már a Vilmos herceggel való házassága előtt is volt bőven pénz a bankszámláján. Egyes források szerint nagyjából 9 millió dollárral rendelkezhet Katalin, de felröppentek olyan hírek is, hogy ez az összeg inkább 13 millió dollár, ami több mint 4 milliárd forint.

Részmunkaidőben dolgozott

Érdekesség, hogy Katalin hercegnének sosem volt főállása. Mielőtt hozzáment Vilmoshoz részmunkaidőben dolgozott Jigsaw brit ruhaláncnál, mint asszisztens. Később pedig a szülei cégénél dolgozott, és segített a termékek fotózásában és a katalógusok szerkesztésében.

A szülei gazdagok

Katalin hercegné valószínűleg a szüleitől kapta a hatalmas vagyont, ugyanis Carole és Michael Middleton vállalkozása rendkívül jól megy sőt a bizniszük nagyjából 54 millió dollárt ér. Kiderült, hogy Katalin hercegné édesapjának a nagyapja is nagyon tehetős volt, sőt az ő örökségéből finanszírozták a gyerekeik iskoláztatását, ami csillagászati összegekbe került. Middletonék részesedéssel rendelkeznek versenylovakban, amelyek állítólag több százezer dollárt kerestek nekik, és rengeteg ingatlanuk van Buckleburyben, Berkshire-ben.

Ki a gazdagabb? Katalin vagy Meghan?

Egy 2019-es cikk szerint akkoriban még Katalin hercegné rendelkezett nagyobb vagyonnal, ugyanis Meghan Markle pénze nagyjából 7 millió dollár volt. Nos, valószínűleg ez az összeg több lett az elmúlt években, ugyanis Harry herceg és a felesége nagyot kaszáltak a Netflix dokumentumsorozatukkal.

Via