Harry herceg nagy utazásra készül, ám Meghan Markle nem tart vele.

Afrikába készül Harry herceg 

Harry herceg Afrikába készül, az előkelőség a tervek szerint hónapokig távol lesz majd feleségétől. Meghan Markle nincs elragadtatva szerelme utazásától, és sokan azt jósolják, hogy ez akár a házasságuk végét is jelentheti. Az ex királyi pár öt éve házas, és a hírek szerint az utóbbi időben nagyon eltávolodtak egymástól.

Harry herceg afrikai utazásának az a célja, hogy a herceg ismét magára találjon, az úton pedig vele tart a Netflix is, akik egy dokumentumfilmet készítenek a nagy kalandról. Harry herceg egyedül vág neki az útnak, sem gyermekei, sem Meghan Markle nem tartanak vele.

A végét járja a szerelmük? 

Mivel az utóbbi időszakban nagyon sok nehézség érte a házaspárt, többen is komolyan aggódnak amiatt, hogy az utazás végleg elválasztja őket. Ennek ellenére, a párkapcsolati szakértő szerint, most felfedezhetik a kapcsolatuk összes rejtett erősségét és tartalékát, ami az utolsó kapaszkodója lehet a szerelmüknek.

Tekintve, hogy a szerelmesek filmes projektjei eddig mint kudarcba fulladtak, nem biztos hogy jó döntés egy újabb ilyenért feladni a házasságukat. Az biztos, hogy pár hónap múlva kiderül, van-e még közös jövőjük.

via