Meghan Markle barátnője, az 55 éves Lizzie Cundy nem bírta tovább, és kitálalt Meghan Markle és Harry herceg házasságáról.

Meghan Markle barátnője mindent borított

Kinek kellenek ellenségek, amíg olyan barátai vannak az embernek, mint Meghan Markle-nek? Most egy újabb barát döntött úgy hogy megszólal az ex-hercegi pár házasságáról.

Az utóbbi időben elég sokszor felröppent a hír, hogy Meghan Markle és Harry herceg válnak, ám hogy ebből pontosan mi igaz, egyelőre nem tudni. Most viszont Meghan Markle közeli barátnője úgy döntött, hogy kitálal a szerelmesek kapcsolatáról. Nemrég azt állították, hogy Harry herceg egy szállodában  húzza meg magát, amíg Meghan Markle otthon van a gyerekekkel, így el tud vonulni, és egy kicsikét átgondolni, hogy pontosan hová tart a kapcsolatuk.

Harry herceg magányos

Más források viszont azt mondják, hogy Harry herceg otthon volt a gyerekekkel, Meghan Markle pedig egyenesen Los Angeles-ig ment, hogy a karrierjét egyengesse, és végre csak magára fókuszáhasson. A barátnő azt állítja, hogy a válási hírekből semmi nem igaz, és nagyon szomorúnak tartja, hogy egyes embereknek az a szórakozásuk, hogy az előkelőségek kapcsolatáról állítanak valótlant dolgokat. Szerinte Meghan Markle nem volt alkalmas a királyi család által meghatározott feladatok ellátására, és kedve sem volt hozzá, de ennyi az egész.

Úgy látja, hogy Meghan Markle és Harry herceg szerelme még most is ugyanolyan erős, és a szakmai vagy a magánéleti problémák egyáltalán nincsenek hatással a házasságukr. Azt is nagyon fontosnak tartja, hogy az emberek vizsgálják meg Harry herceg szempontjait. Ő most Kaliforniában van, ami nem az otthona. Egyedül van, nincsenek barátai, nincsenek ott a családtagjai, minden bizonnyal nagyon magányosnak érzi magát, ezért is nem feltétlenül annyira jó a kedve. De ez nem azt jelenti hogy Meghan Markle-lel van problémája, vagy hogy a házasságok válságba került volna.

via