Meghan markle és Harry herceg pár évvel ezelőtt költöztek át az Egyesült Államokba, és rögtön kötöttek pár igazán jövedelmező szerződést. Megállapodtak a Netflixszel, és a Spotify-jal, igaz utóbbival már véget is ért az együttműködésük. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy egyre többen kerülik őket Hollywoodban. 

Harry herceg és Meghan Markle népszerűsége nagyot csökkent

Harry és Meghan Montecitóban élnek, és olyan hírességek laknak a környezetükbe, Steven Spielberg, Julia Louise-Dreyfus és Rob Lowe. A névsor igazán impozáns, ettől függetlenül, kerülik a társaságukat. A királyi család szakértői szerint ez érhető, mivel a legtöbben attól félnek, hogy Harry herceg és Meghan miatt megromlana a kapcsolatuk a királyi családdal. 

Mindenkinek van egy eladható filmje és egy Broadway-darabja, amelyet Londonban vagy [London] West Enden szeretne bemutatni, és tudják, hogy Vilmos herceg és Katalin – akik a legnagyobb sztárok – nem fognak megjelenni, ha azt hiszik, hogy valaki barátja Harry hercegnek és Meghannak. És Hollywood nagyhatalmú szereplői nem veszélyeztetik az üzleteiket Harry és Meghan miatt

– mondta az egyik szakértő. Úgy véli, ennek köszönhető, hogy Harry herceg és Meghan Markle nem kaptak meghívást Oprah születésnapjára. 

Nagyon úgy fest, hogy nem csak a hollywoodi hírességek tartják meg a távolságot. A hercegi pár az elnöki magángéppel szeretett volna visszatérni az Egyesült Államokba II. Erzsébet királynő temetése után, de a hírek szerint a Fehér Ház visszautasította őket


Via