A napi horoszkóp szerint ma elengedhetetlen, hogy a zodiákus tagjai kimondják, amit gondolnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

A mai csodálatos nap számodra Kos, és sok mindent elérhetsz gyors, éles eszed segítségével. Minél tájékozottabb vagy, annál jobban fel tudsz készülni a napi döntések meghozatalára. Ismerd meg az összes tényt, mielőtt továbblépnél.

Bika

„Miért én?” Ma ez a kérdés foglalkoztat. Az életed egy intenzív hullámvasútnak tűnhet, ami soha nem áll meg. Ha teheted, tarts egy kis szünetet, és beszélj az érzéseidről, mert úgy sokkal jobban átlátod a helyzetedet.

Ikrek

Az agyad ma méhkasként zúghat, Ikrek. Az jó. Nagyon sok információt kell most feldolgoznod, és annál is több dologra kell válaszokat találnod. Használd a mai napot a tények összegyűjtésére.

Rák

Ne feltételezd automatikusan, hogy minden problémádat egyedül is meg tudod oldani, Rák. Ha csak megbeszéled a dolgokat másokkal, az is segíthet rávilágítani egy olyan helyzetre, amit korábban nem láttál tisztán.

Oroszlán

Ma senki sem elégíti ki az igényeidet, főleg nem a pasid. Nem kapod meg sem testi, sem pedig lelki szinten azt, amit szeretnél, és most úgy tűnik: a jövőben sem. Nagy a kísértés, de ne hozz elhamarkodott döntéseket a mai napon!

Szűz

Gyerünk Szűz, mondd ki mit gondolsz! Régóta nem nyilvánítottad ki az álláspontodat, márpedig hihetetlenül fontos lenne. Az, hogy az emberek nem kérik ki a véleményedet, nem jelenti azt, hogy az nem lényeges.

Mérleg

Hirtelen felgyorsulnak a dolgok az életedben. Olyan érzésed lehet, mintha egy szélviharba keveredtél volna, és szanaszét fújja a darabjaidat, amiket igyekszel összeszedni. Maradj szoros kapcsolatban másokkal ma, mert a segítségedre lehetnek.

Skorpió

Rengeteg érzelmi és fizikai energiád van, ami segít hatékonyabban elvégezni a munkádat, de még a céljaidhoz is közelebb kerülhetsz. A planetáris energia a te oldaladon áll. Használd ki!

Nyilas

Vedd fel a kapcsolatot olyan emberekkel, akikről egy ideje nem hallottál, mert meglepő dolgokat tudhatsz meg. De ezzel nem érnek véget a meglepetések, mert váratlan helyzetekben is találhatod magad.

Bak

Légy erős, és tudasd az emberekkel a gondolataidat még akkor is, ha úgy véled, megsértheted őket. Az a feladatod, hogy megvédd a saját érzelmi világodat. Most elsősorban önmagadhoz kell hűnek lenned.

Vízöntő

Havi érzelmi ciklusod drámai csúcspontjához ér ma. Nagyon valószínű, hogy úgy fogsz kitörni, mint egy vulkán. Ne szégyelld elengedni ezeket az érzelmeket. Hidd el, utána sokkal jobban fogod érezni magad.

Halak

Szeretne ma előjönni a jótékonykodó oldalad, és jó tetteket véghez vinni, kedves Halak. Alapértelmezett mód nálad a másokkal való törődés. Ez rendben van, de ügyelj arra, hogy ne merítsd ki teljesen az energiáidat.