Izgalmas dolgot jelez előre a horoszkóp a következő három csillagjegy számára! Ha ebből a háromból valamelyik jegyben születtél, nemsokára nagyon büszke lehetsz majd magadra. Persze, jó érzés, ha az ember arra büszke, hogy milyen szuper helyen született vagy hogy milyen szép színű a szeme, de még jobb, ha nem egy adottságodra, hanem egy teljesítményedre vagy büszke! Nézzük, az Oroszlán havának első napjaiban melyik csillagjegyekre vár ez a rendkívül jó érzés!

Bika

Hosszú és kitartó munkád eredménye érik be végre a most következő napokban! Talán ezért is lesz annyira jó érzés az a pillanat, amikor a munkafolyamat végére érsz (bár nem is feltétlenül kell abbahagynod, hiszen ha még tovább csinálod, lehet, hogy még nagyobb sikereket érsz el!), hiszen meglesz benned a tudat, hogy nemcsak a tehetséged és a képességeid tették lehetővé ezt az eredményt. Nem, ehhez a csak rád jellemző kitartás és elszántság is kellett. Ne add fel az álmaidat és a céljaidat, hamarosan hatalmas sikerre lehetsz majd büszke!

Mérleg

Egy jófej emberrel könnyű jófejnek lenni. Egy problémamentes környezetben könnyű szimpatikusnak és menőnek és türelmesnek mutatkozni. De te is tudod, hogy nem csak az érdemli meg a szimpátiádat, aki teljesen problémamentes. Hamarosan igen büszke lehetsz majd magadra, mert egy olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, akivel úgy egyébként nem igazán értenétek meg egymást. A dologból akár konfliktus is lehetne, de a türelem, a diplomáciai érzék, a kommunikáció és a találékonyság zsenijeként remek érzéssel megtalálod a hangot még ezzel az egyébként (másokkal) problematikus személlyel is. Nem sokan tudnák ennyire jól kezelni a helyzetet, de neked sikerül!

Bak

Nem riogatásképpen mondjuk, de egy igen nehéz helyzet vár rád hamarosan, előreláthatólag a jövő hét közepe felé. Egy olyan helyzet lesz ez, amitől lehet, hogy már előre tartasz, de az is lehet, hogy pont attól lesz nehéz, pont az fog próbára tenni, hogy teljesen váratlanul, derült égből üt majd be a ménkü. Már csak azért sem riogatásképpen mondjuk ezt, mert nyugodtan menj bele a helyzetbe full önbizalommal: a horoszkóp szerint ugyanis fel fogod találni magad! Nem fog kifogni rajtad a nehéz helyzet, meg tudod te ezt oldani csodásan, és utána nagyon büszke leszel magadra, hogy milyen jól helyt álltál abban a szituban. Néha megérdemled, hogy saját magadnak gratulálj, és ez egy ilyen alkalom lesz.