Készülj Cosmo-lány! A július 22-én kezdődő Vénusz retrográd az Oroszlánban - ami szeptember 3-ig tart -, alapjaiban változtathatja meg a párkapcsolatokat. Ebben a 40 napos időszakban mindenki alaposan átgondolja a kapcsolatát, és olyanok is lesznek, akik új alapokra helyezik. Sőt, még az exek is visszatérhetnek, így jobb lesz mindenre felkészülni! Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akit leginkább érintenek a változások!

Bika

Úgy érzed, túl sokat pakoltál bele a kapcsolatodba, és túl keveset kaptál cserébe. Pont itt az ideje annak, hogy beszélj róla kedves Bika, mert a pasid csupa fül, és hajlandó lépéseket tenni az irányodba. Előbújhat belőle a romantikus úriember, és a lepedőakrobata is. Sőt, ha eddig nem került sor az összeköltözésre, akkor most nagy esély van arra, hogy az álomnyaralást követően végre összebútoroztok.

Oroszlán

Te már régóta készen állsz a házasságra vagy a családalapításra. De mi a helyzet a pasiddal? Nos, ezt fogod hamarosan kideríteni. A jó hír az, hogy a szerelmed sokkal nyitottabb lesz a következő hetekben, mint korábban, így végre még a vágyott lánykérésre is sor kerülhet, vagy pedig merészen azt mondja: csináljatok egy kisbabát. A csillagok arra biztatnak, merd kimondani a vágyaidat, és ne mondj le róluk!

Mérleg

Meglepő fordulatokra számíthatsz, Mérleg. Ha nem működik egy ideje a kapcsolatod, akkor valószínűleg rövidesen szakításra kerül sor. Ám ebben az esetben nem leszel sokáig szingli, mivel összejöhetsz az exeddel, és ezen a ponton nem zárható ki, hogy épp miatta ejted a meglévő pasidat. Azok a párok, akiknek sikerül megbeszélni, és megoldani a gondjaikat, feltuningolják a kapcsolatukat, és onnantól kezdve mindketten sokkal boldogabbak és elégedettebbek lesznek.