Ez a 3 csillagjegy nem éppen a bizalom mintapéldánya.

Halak

Te aztán nagyon intelligens vagy. Talán egy kicsit túlzottan is. Bármilyen kihívást is sodorjon eléd az élet, te tudod majd, hogyan kell megoldanod. Barátnak is jó vagy, de azért vannak kivételes esetek, amikor nem bírsz magaddal, és sajnos nem a legjobb ötlet benned megbízni. Persze téged ez sem zavar túlzottan, ha kiderül a turpisság, hát kiderül. Máskor azért gondold át, hogy mekkora kárt okozol egy-egy meggondolatlan tettel.

Nyilas

Életvidám és lelkes ember vagy. Főleg ez vezérel az életben, az örömök, az élmények, a szórakozás halmozása, hogy mindig minden helyzetben jól érezd magad. Ám ha valakivel megromlik a viszony, akkor az jobb, ha menekül, mert te utána már nem vagy hajlandó őrizni a titkokat. Hidd el, ez nem a legjobb taktika. Azt kapod vissza, amit adsz. 

Oroszlán

Könnyed és vidám ember vagy, akit imádnak az emberek, jó barát alapanyag vagy. Ideje lenne lejjebb venni azonban a pletykálkodásokból, és átgondolni, mit jelent, ha valaki megtisztelt a bizalmával. Ha kiadod a legnagyobb titkokat, ne várd, hogy virágesővel várjanak, szépen lassan mindenki elfordulhat tőled.

via