Ennek a 3 csillagjegynek nincs lehetetlen a héten, velük tutira csodálatos dolgok történnek majd.

Ikrek

Az Ikrekre ezen a héten az életkedv, és az energia lesz jellemző. Feltöltődsz, és hálás leszel minden pillanatért. A Holddal a jegyedben különösen intenzíven éled meg az érzelmeidet, ám ez segít mjad, hogy meríts végre egy kis tiszta erőt magadból. A másokkal való eszmecsere és a közös munka most kifejezetten ajánlott, egy cél érdekében összefogni, most sokkal hasznosabb és eredményesebb, mint egyedül menni az úton.

Oroszlán

Ezen a héten az Oroszlánokat a Merkúr bolygó támogatja, amely július 11-én a tűz jegyébe lép. Kiváló érzékkel rendelkezel ahhoz, hogyan bánj másokkal. Mindig megtalálod a megfelelő szavakat, mindig a várt hangnemben szólsz a másikhoz: nagyszerű diplomáciai érzéked van. Kreativitásod pedig nagyobb teret kaphat, mint eddig bármikor, így végre mindenre lesz megoldásod, amit eddig csak halogattál. 

Szűz

A Szüzek tele vannak energiával és motivációval ezen a héten, főként annak köszönhetően, hogy a Mars július 10-én a Szűz jegyébe lép. Energikusnak és rugalmasnak érzed magadat, soha nem voltál még ennyire bátor. Végre van kedved kísérletezni és produktívnak lenni, és most a hibáid sem zavarnak. Sőt, leírod őket tapasztalatnak, ami eddig nem volt jellemző.

via