Ha valami furcsa érzés kerülget néha mostanában, és a következő 3 csillagjegy egyikében születtél, akkor ne töprengj tovább: azt érzed, hogy valaki irigykedik rád. Jó tudni, hogy ki az illető, de jó tudni azt is, hogy az esetek nagy részében csak ront a helyzeten, ha megmondod az illetőnek, hogy tudod, hogy irigykedik rád, mert úgysem fogja beismerni – talán saját magának sem.

Bika

Lehet, hogy te nem érzed a saját anyagi helyzetedet különösebben rózsásnak, de hidd el, hogy még így van, aki irigykedik rád. Igen, a pénz miatt. Talán mert többet keresel nála, vagy mert megvettél valamit, amit ő is szeretne, de az is lehet, hogy valamiért totál tévedésben van az illető az anyagi lehetőségeidről, és sokkal pénzesebbnek gondol a valóságosnál.

Mérleg

Gondolj vissza a legutóbbi nagy sikerélményedre, amikor valamit remekül teljesítettél. Nos, minden bizonnyal ez volt az a pillanat, amikor szereztél magadnak egy irigyet. Az illető talán maga is szégyelli, de így érez, és nem tudott veled együtt örülni. Ez téged egy pillanatig ne zavarjon, hiszen a siker természetes velejárója, hogy másokban néha negatív érzelmek keletkeznek. Ha észrevetted, hogy az illető kicsit megváltozott az utóbbi időben: hát emiatt van. Nem neked kell foglalkozni vele, hanem őneki.

Skorpió

A barátjának, úgy is mondhatnánk, hogy a kegyei közé fogadott valaki az utóbbi időben. Talán magad is kellemesen meglepődtél, hogy milyen jól alakul a viszonyotok, és meglepődött egy harmadik személy is, csak ő sajnos nem kellemesen. Az illető rossz szemmel nézi, hogy közel kerültetek egymáshoz ezzel a valakivel, és persze nem neked akar rosszat, egyszerűen ő is barátja szeretne lenni a haverodnak.