A szinglik könnyen meghódítják a kiszemeltjüket, a párban élők új dolgokkal kísérleteznek! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Egész hétvégén az lesz az ágyban, amit te akarsz, aminek persze valahol örülsz. Másrészről viszont zavar, hogy az embered miért nem próbálkozik feldobni a dolgokat. Beszélj vele az aggályaidról! A szinglik készen állnak egy randi utáni forró szexélményre?

BIKA

A Bikának óvatosnak kell lennie, mert nagy lehet a kísértés, hogy titokban félrelépjen, vagy maszturbáljon, de mindkét esetben nagy az esénye a lebukásnak. A szinglik a vízparton, vagy egy buliban ismerkedhetnek meg egy szexi sráccal.

IKREK

Szingliként szörfözz a társkereső appokon, mert most ott keveredhetsz forró flörtölésbe, ráadásul nem is egy emberrel! A párban élők trendi szextechnikákkal igyekszenek feldobni a szerelmi életüket.

RÁK

Nagyon fülledt napok várnak rád, mert pont olyan áhitatosan vagy éppen vadul szeretkeztek, mint ez erotikus filmekben. Mindketten, szinte megállás nélkül kívánjátok egymást. A szingli Rákok váratlanul ágyba bújhatnak egy közeli ismerősükkel.

OROSZLÁN

Készülj Oroszlán, mert a pasid mindent elkövet azért, hogy levegyen a lábadról. Olyan gyönyöröket okozhat, mint még soha, nem győzöd majd dicsérni a szextehetségét. A szinglik megismerkedhetnek álmaik pasijával.

SZŰZ

Unod a vanília szexet? Akkor dobjátok fel pár új pózzal, vagy vigyetek be szexjátékokat a hálóba! A lényeg, hogy kezdd el megvalósítani az elképzeléseidet, a pasid imádni fogja őket. A szinglik legyenek rámenősek, nem fogják megbánni!

MÉRLEG

Néha olyan érzésed van, mintha csak a szex – ami kétségkívül évezetes - tartana titeket össze. Beszélj az aggodalmaidról a pasiddal. Az egyedülállók a napokban tökélyre fejlesztik a maszturbációs technikájukat.

SKORPIÓ

A szingli Skorpiók forró szituban találhatják magukat egy buli után. Nagy dillemát okozhat, hogy elmenjenek-e a sráccal vagy sem. A párban élők nagyon bevállalósak kesznek, és kirpóbálnak valami olyat, amit eddig sosem. Iràny a swingerklubb vagy az édeshármas?

NYILAS

Most minden Nyilas egy dologban leli örömét: a maszturbálásban. Az nem veri át őket, nem próbál olyan dolgokat rájuk erőltetni, amit nem akarnak, és csupa örmöt okoz.

BAK

Egy romantikus randevú felpezsdíti az életedet, akár szingli, akár párban élő vagy. Az utóbbiak új szintre emelik a kapcsolatukat, és olyan területre merészkednek, amir eddig nem mertek kiróbálni. Jöhet a szerepjáték vagy néhány új szexkütyü?

VÍZÖNTŐ

Ha lehetséged nyílik rá, szinte biztosan ágyba bújsz az exeddel. Ez még most a párban élőkre is igaz lehet, szóval legyenek óvatosak, és ne kövessenek el olyan dolgot, amit később megbánhatnak.

HALAK

A szinglik megismerkednek valakivel a neten, méghozza az egyik ismerősük által, és nagyon hamar egymásra találnak az illetővel. A párban élő Halak önfeledten szeretkeznek a napokban, és ebben most benne van egy kis hálaszex is, amiben a pasijukat részesítik.