Egyedül vagy a pasiddal kuckóznál be a hétvégére? Valami szuper jó mozit kerestek, de nem tudjátok mit nézzetek? Akkor csekkoljátok a Netflix erotikus filmjeit, fixen lesz közte olyan, ami még a kedveteket is meghozza egy kis mókához. 😀 Mi most hoztunk 5-öt, amit tutira imádni fogsz! 

365 nap

A 365 nap 2020-ban az egyik legnépszerűbb tartalom volt a Netflixen, sőt az értékelések szerint most is előkelő helyen áll. A lengyel bestsellerregény alapján készült erotikus thriller sztorija szerint Massimo, a szíciliai maffia új, fiatal vezére elrabolja Laurát, egy varsói luxushotel értékesítési igazgatóját, majd 365 napon át fogva tarjta. Azt gondolhatnánk, hogy a lány a poklok poklát éli át, ám nagyon úgy fest, hogy Laura ez idő alatt vonzódni kezd a maffiavezérhez. A történet egyébként azóta két, újabb résszel egészült ki, az egyiket 2022. áprilisában, míg a másikat 2022. augusztusában mutatták be. A részek mind elérhetőn a Netflixen. Ha egy vágyaktól forró estére vágysz a pasiddal, akkor tartsatok maratont! 

Lust Stories

A 2018-as Lust Stories talán az egyik legerotikusabb film, ami a Netflixen elérhető. Ha mindent is tudni akarsz a maszturbációról, akkor ezt bizony meg kell lesned neked is. A négy különböző rövidfilm egy india lány szemszögéből mutatja be az önkielégítést, érintve a házasságtörés és a tiltott románc kérdéskörét. A film valódi tabudöntögető, hiszen Indiában ezek a témák általában tiltólistásak. Kedvcsinálónak itt az előzetese: 

Cam 

A Szolgálólány meséjéből ismert színésznő, Madeline Brewer főszereplésével készült film sztorija szerint a főhős  online pornóval keresi meg a kennyére valót. A lány élete azonban nem várt fordulatot vesz, amikor rájön: valakik átvették az irányítást az oldalán. A történetet egyébként az egykoron webkamerás lányként dologzó Isa Mazzel írta, a rendkívül kidolgozott forgatókönyvnek hála pedig nagyon is szórakoztató lett a végeredmény. Arról pedig már nem is beszélve, hogy a főszereplő kiváló alakítása is leveszi a lábáról a nézőket. 

Amar

Ebben a spanyol filmben két fiatal felfedezi az első szerelem intenzitását, miközben azzal küzdenek, hogy szembenézzenek a felnőttek ijesztő világával. A történet főhősei Laura és Carlos szenvedélyesen szeretik egymást, ám a hétköznapok szürkesége megmérgezi a kapcsolatukat.  

You Get Me 

Ez a film egy kicsit túlzás, ám az kétségtelen, kicsit olyna mint a 90-es években népszerű erotikus thirllerek. Bőven hajad az Elemi ösztönre, meg a Végzetes vonzerőre, de Bella Thorne alakítása talán mindezt feledteti is. A színésznő által alakított Holly nagyon titokzatos, aki egyéjszakás kalandba keveredik egy Tyler nevű pasival. A srác jogosan hiszi, hogy többet nem látja a lányt, a csajszi azonban mindent megtesz, hogy a közelében maradjon, még ugyanabba az iskolába is beiratkozik. Holly kétségtelenül instabil, félelmetes, aki úgy gondolja, ha az övé nem lehet az áhított srác, akkor senkié sem...

(via)