A Netflix tele van jobbnál jobb thrillerekkel és horrorfilmekkel, de a streaming szolgáltató legújabb húzása most tényleg nagyon ijesztőre sikerült. Persze, ha nagy A Hill-ház szelleme rajongó vagy, vagy éppen a véres jelenetekben nem szűkölködő Squid Game-ért vagy oda, akkor lehet, hogy ez az újdonság neked most meg sem konnyan majd. 

Fent a magasban

Az eredetileg 2022-ben bemutatott Fall című thriller/túlélőfilm nemrég került fel a Netflixre, és máris óriási sikert aratott. A film két nőről szól, akik felmásznak egy 2000 méter magas rádiótoronyra hogy szétszórják egyikük halott férjének a hamvait, ám fent rekednek a torony tetején, ahonnan nincs leút. A helyzetet csak tovább rontja, hogy a táska, amiben vizet és élelmet vittek magukkal kiesik a kezükből, így étlen-szomjan igyekeznek kitalálni, hogyan menekülhetnének ebből a szorult helyzetből.

Garantált a magas vérnyomás

A rajongók persze elárasztották a közösségi oldalakat a kommetjeikkel azt követően, hogy megnézték a filmet. Az egyik felhasználó például azt írta: 

Látta már valaki az Fall-t a Netflixen? Két lány felmászik egy rádiótoronyra...Már az első 20 percben legalább 400 szívrohamom volt. 

Míg egy másik kommentelő így fogalmazott: 

Igen Netflix, téged hibáztatlak a magas vérnyomásomért. 

Egy harmadik hozzászóló pedig közölte: 

Még soha nem néztem olyan idegesen filmet, mint az Fall-t. Rémálmaim lesznek. 

Te még nem láttad a filmet? Akkor mutatjuk az előzetesét, ami szintén elég parára sikerült: 

(via)