Ugye te is odáig vagy a romantikus filmekért? Na, és a szexi filmjelenetkért? Melyik a kedvenced? Most hoztunk 10-et, ami garantáltan neked is beivódott az emlékezetedbe. Na, a te favoritod köztük van?

Titanic 

Muszáj egy klasszikussal indítanunk, mert ez tényleg annyira legendás, hogy képtelenség kihagyni ebből a 10-es listából. Biztosak vagyunk benne, hogy pontosan tudod, melyik jelentre gondolunk. Igen, bizony arra a romantikus pillanatra, amikor Jack és Rose végre egymásié lesznek egy, a hajón szállított kocsi hátsó ülésén. Szenvedélyes csókok, ablaknak csapódo kéz – ugye már csak attól megremegsz, ha rágondolsz? Akkor itt van egy kis emlékezetető is: 

Barátság extrákkal 

A Mila Kunis és Justin Timberlake főszereplésével készült 2011-es romkom máig sokak kedvence, hiszen amellett, hogy egészen zseniális megközelítésből mutat be egy bimbozó kacsolatot még szexjelenekben is bővelkedik. Az egyik emlékezetes pillanat pedig kétségkívül az, amikor Jamie és Dylan először esnek egymásnak – persze szigorúan csak barátilag – Dylan pedig úgy dönt a nyelvével akarja kényezteteni a lányt. Viszont nem csinálja valami ügyesen, Jamie egy ponton meg is kérdezi tőle: 

Meddig akarsz még görgetni, Kínáig? 

Ezután persze segít a srácnak, a jelent pedig végső soron elég szexire sikerült, nem gondolod? 

Szerelmünk lapjai 

Minden idők talán legromantikusabb filmje a Szerelmünk lapjai, ami Noah (Ryan Gosling) és Allie (Rachel McAdams) évtitizedeken átívelő szerelmi történetének meséje. Ezt a filmet garantáltan nem tudod te sem sírás nélkül végig nézni, azonban a pityergésen túl, tuti, hogy annál a bizonyos jelenetnél neked is meglódul a fantáziád. Bizony, ez az a jelenet, amikor a szerelmesek hosszú évek után újra egymás karjaiban kötnek ki

Nem volt vége, még most sincs vége! 

– hangzik el Noah szájából, mielőtt forrón csókolózni kezd Allie-vel. Ezután a srác szenvedélyesen felkapja a lányt, beviszi a házban, a falnak nyomja, végül a hálóban találják magukat, ahol 7 év után végre igazán egymáséi lesznek. Kizárt, hogy ez a jelent ne pörgessen fel téged is, de ettől még tutira a pasid is beindul. 

Dirty Dancing 

A Dirty Dancing igazi klasszikus, ami bepillantást nyújt  Frances 'Baby' Houseman (Jennifer Grey) felnőtté válásába. Baby a tánc segítségével válik lánybőól nővé, s miközben megtanulnja a foxtrottot és a mambót, virágzó románc alakuk ki közte, és a szexi Johnny Castle (Patrick Swayze) között. Persze a filmen többször is úgy tűnik, hogy Baby és Johnny szerelme nem teljesülhet be, ám egy heves vita után mégiscsak a lehető legjobb módon békülnek ki. A táncon keresztül fedezik fel egymás testét, a jelenet csordultig van szenvedéllyel, nekünk például máig ez az egyik kedvencünk. 

Malcom és Marie 

A Zendaya és David Washington főszereplésével készült fekete-fehér film végig feszültségben tartja a nézőt, sőt a vágyakat is hamar felkorbácsolja. Bár a sztori nem éppen egy jó kapcoslat ábrázólása, de Malcom és Marie között tagadhatatlan a kémia, még akkor is, ha folyamatosan darabokra szedik egymás személyiségét. A film nem szűkölködik szexi jelenetekben, több ízben is bepillantást nyerhetünk a pár szexuális életébe, beleértve az orális szexet is. 

Elemi ösztön 

Ki ne emlékezne az Elemi ösztön ikonikus jelentése, amikor Sharon Stone keresztezi a lábait a tárgyalóban? A rendező, Paul Verhoeven meggyőzte a színésznőt, hogy ebben a jelentben ne viseljen fehérneműt, és azt mondta neki, hogy valójában senki nem fog látni semmit. Nos, végül igenis látható volt Sharon nemiszerve, s bár a jelenet legendássá vált, minden idők legszexibbjeként tartják számon, a színésznőt nagyon kiborította, ami történt. 

Love

Gaspar Noé filmje a Párizsban élő amerikai, Murphy kalandjait mutatja be, aki egy igazán forró, tüzes és erotikus kapcsolatba kerül a gyönyörű Electrával, majd pedig a csinos új szomszédjukkal. A lányt meginvitálják a kapcsolatukba, ez azonban mindent teljesen felborít. Noé filmjét egyébként szoft pornónak is titulálták, ugyanis tele van erotikus és pornográf jelenetekkel. Íme, az egyik legszexibb: 

Adéle élete 

Léa Seydoux leszbikus történetét a filmfesztiválokon is nagyon szerették. Az alkotásban nagyon művészien, nagyon finoman ábrázolják a leszbikus szerelem felfedezését, úgy, hogy közben az egész sztori nagyon erős. A történet a heteroszexuális nők és férfiak számára is élvezetes lehet, arról pedig már nem is beszélve, hogy az egész úgy szexi, ahogy van, de azért mi megpróbáltuk kiemelni az egyik legextrább jelenetet: 

Ghost 

Nem számít, hogy láttad-e valaha a Ghost-ot vagy sem, mert az a bizonyos kerámiás jelent tuti, hogy neked is meg van. Jó, persze ez nem kimondottan szexjelenet, de annyira forró, annyira erotikus, hogy egyszerűen nem lehet kihagyni ebből a listában. Na, de kár is a szót fecsérelni, íme a legendás jelenet, ami egyértelműen azt bizonyítja: az előjáték épp annyira fontos, mint maga az aktus. 

Nincs baj, drágám 

Bár ez a film még egészen friss, hiszen a Harry Styles és Florence Pugh főszereplésével készült Nincs ba, drágám tavaly debütált a mozikban, mégis a listánk szempontjából fontos darab. Az alkotás ugyanis bár nem lett a kritikusok és a nézők kedvence, de azért akad benne egy egy jelenet, ami miatt mindenképpen érdemes megnézni. Harry Styles rajongóknak mondjuk kötelező, már csak azért is, mert elképesztő élmény lehet látni, ahogy a világ legkedveltebb zenésze a nők örömét helyezi előtérbe

(via)