Habár mindig jelennek meg újdonságok a Netflixen, azért a régebbi sorozatok és filmek között is találunk olyat, amelyek teljesen felpezsdítenek. Íme,  a mi ajánlatunk neked, ha valami szexire vágysz. 

1. After filmek

Az After és az After We Collided című filmek is megtalálhatóak a Netflixen. A sorozat főszereplői Josephine Langford és Hero Fiennes Tiffin között csak úgy izzik a levegő. Na, és azt tudtad, hogy az egész történet egy Harry Styles fanfiction volt eredetileg? 

2. Bridgerton

A Bridgerton család történetéről szóló sorozatot kár is túlragozni, hiszen, aki akár egy részt is látott tudja, hogy az egész széria erotikával túlfűtött. Míg az első évadban Daphne és a herceg történetét követhettük nyomon, a második évad már Anthony Bridgerton zűrös szerelmi életéről szólt. 

3. Sex/Life 

Kevés olyan sorozatot ismerünk, ami annyira megosztotta volna a közönséget a debütálásakor, mint a Sex/Life. Míg voltak, akik imádták, hogy minden rész konkrétan lényegében csak a szexről szólt, volt akik számára ez már túl sok volt. Íme, egy kis ízelítő, ha még nem láttad:

4. Newness

A 2017-ben megjelent Newness című film rendkívül jól bemutatja a mai modern társadalmat. A filmben két fiatal próbál eligazodni a közösségi média rengetegjében, valamint megküzdeni a párkereséssel a 21. században. A film lényegében a modern szerelem tanulmányozása.

5. Dark desire

Muszáj megemlítenünk ezt a mexikói sorozatot is! A történet középpontjában egy nő áll, aki azt hiszi, hogy a férje megcsalta, ezért ő is félrelép egy fiatalabb fiúval. Ám, a sztorinak itt még koránt sincs vége és természetesen rejtélyekből sincs  hiány..

6. Orange is the New Black

A népszerű vígjáték/dráma sorozat egy női börtönről szól és bizony szexizésből sincs hiány. A sorozat hét évadot élt meg és az elmúlt évek egyik legjobb szériájaként tartják számon.

7. YOU

Oké igen, valóban egy gyilkosról szól az egész történet, de azért bőven voltak benne szexi elemek. Hamarosan pedig jön a negyedik évad is, úgyhogy kitudja, mit tartogatnak még a forgatókönyvírók számunkra!

8. Magic Mike

A régi kedvenc.. egy férfi sztriptíztáncos megtanít egy fiatalabb előadót bulizni, nőket felvenni és könnyű pénzt keresni. Channing Tatumot pedig mind imádjuk!

9. A szürke ötven árnyalata

Az ártatlan Anastasia Steele élete teljesen megváltozott, miután Christian Gray szemet vetett rá. Habár a filmeket sok kritika érte, mégis a mai napig rengetegen imádják a történetüket.

10. Elite

Spanyolország egyik legnépszerűbb sorozatává nőtte ki magát az Elite. Nem csoda hiszen, a rejtélyek és krimis szálak mellett a fiatalok és a szexualitás is hatalmas szerepet kapnak. Nagyjából nincs olyan téma, amelyről nem esett volna szó az elmúlt 5 évadban.

Via