53 éves korában elhunyt Samantha Davis, aki sokaknak a Harry Potter-filmekből lehet ismerős. A színésznőtől a családja, többek között a férje, Warwick Davis búcsúzott szívszorító szavakkal.

Így búcsúzott a Harry Potter színésznőjétől a családja 

Samantha Davis egyik legismertebb szerepe a Gyilkos kobold 2. című filmben volt, de feltűnt többek között a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részében is, a moziban az egyik koboldot alakította. A színésznő halálhírét, a szintén színész, Warwick Davis jelentette be egy közleményben

A BBC-nek eljutatott nyilatkozatból kiderült, a színésznő március 24-én hunyt el, a halál okát azonban még nem közölte a család. 

A halála hatalmas űrt hagyott az életünkben. Hiányoznak az ölelései. Egyedülálló karakter volt, mindig látta az élet napos oldalát, remek humora volt, és mindig nevetett a rossz vicceimen

írta a közleményben a Harry Potter-filmek színésze. 

A színészek még évtizedekkel ezelőtt ismerkedtek meg, George Lucas Willow című filmjének a forgatásán. Három évvel később, 1991-ben össze is házasodtak, így régóta alkottak egy párt. A házaspárnak két gyermeke született, Annabelle és Harrison. 


Via