Embert próbáló kihívás lehet eljátszani, hogy valakit szeretsz, még inkább: kívánod és iszonyatosan jó vele a szex. De persze mindez könnyebben mehet, ha valóban szeretkeznek is a jelenetben, és ennél a 10 filmnél valódi aktust láthatsz:

A nimfomániás - 1. rész (2014)

Lars von Trier vitatott, kétrészes filmje, A nimfomániás semmit sem bízott a képzeletre, és az egyik legnaturálisabb film lett. A  szexjeleneteket  pornószínészekkel készítették, akiknek a testére rávarázsolták CGI-jal Shia LaBeouf és Stacy Martin fejét. A jeleneteket velük is leforgatták, de végig ruhában maradtak.

Szerelem (2015)

Gaspar Noé filmjében igazából szerekezett Karl Glusman és Aomi Muyock. Az édeshármastól az orgiáig minden van benne. Alapvetően két fiatal szerelmi drámáját láthatjuk, nem kevés pornós beütéssel.

Lorca és Dali (2008)

Robert Pattinson élvezettel teli arca (Salvador Dalí szerepében) egy kicsit túlságosan is valóságosnak tűnt a közönség számára: és nem véletlenül! Pattinson bevallotta: valóban maszturbált a jelenethez, mert így akarta valósághűvé tenni. Pattinson szerint a jelenet színlelése „egyszerűen nem működik... szóval kényeztettem magam a kamera előtt".

A barna nyúl (2003)

A barna nyuszi az a független cannes-i film, amely ismerté tette Chloë Sevigny-t. Nagyon valóságosnak tűnik a jelenet, ahol a színésznő, a filmben is szereplő rendezőt Vincent Gallót orálisan is kielégíti. Nos azért, mert valóban meg is történt! A film sokkolta a cannes-i közönséget, de Sevigny legalább hírhedtté vált.

Antikrisztus (2009)

Még egy Lars von Trier-film, ami kiakasztotta az embereket. A főszerepben Willem Dafoe és Charlotte Gainsbourg látható, akik egy megtört házaspárrá válnak, miután meghalt a gyerekük. Ám  horror  létére, a film dúskál a szexjelenetekben. Viszont itt is pornószínészek végezték a munka oroszlán részét, és úgy pattintották rájuk a főszereplők fejét. 

9 dal (2004)

Michael Winterbottom 9 dalát tengernyi kritika érte, mert valódi szexet mutatott be Kieran O'Brien és Margo Stilley színészek között. És nem csak egyszer: sokszor és sokféleképpen. Szinte leckét kapunk orálozásból, és a behatolást, meg az egyáltalán nem színlelt  orgazmust  is egészen közelről láthatjuk.

Feküdj le velem (2005)

A Feküdj le velem jelenetei is túl hitelesnek tűntek a közönség számára. Lauren Lee Smith és Eric Balfour szerelmespárként szerepeltek a filmben, és végül mindketten elismerték a tényt: jeleneteiket valójában nem szimulálták.

Initmitás (2001)

Az Intimitás két idegen történetét meséli el, akik névtelenül találkoznak egymással, majd időről-időre összejárnak szexelni, míg végül megismerik egymást. Az egyébként összetett és komoly kérdéseket feszegető filmben, Mark Rylance és Kerry Fox színészek szinte végigszeretkezik a filmet. Igazából.

Shortbus (2006)

Egy meleg pár megpróbálja helyretenni a magánéletüket New Yorkban, több-kisebb sikerrel. Miután a szexterapeuta sem tudott nekik segíteni, együtt mennek el a Shortbus nevű szórakozóhelyre, ahol igen látványos orgiákat csapnak hétvégente. A színészeket arra ösztönözték, hogy nyugodtan engedjék el magukat… különösen az utolsó, csoportos szexjelenetnél.

A szex és Lucia (2001)

Óriási sikere volt anno a spanyol drámának, amelyben a fiatal pincérnő szerelmi történetét ismerhetjük meg, jó sok túlfűtött jelenettel. Azonfelül, hogy ténylegesen szexeltek a filmben, egész közelről megcsodálhatunk egy valódi orális kielégítést is.

Via