Ha egy kicsit felpörgetnéd a dolgokat az ágyban, akkor van 5 film, amit érdemes lehet megnézned a pároddal. Ha azt szeretnéd, hogy izgalmasabb legyen a szexuális életed, akkor ezeket az alkotásokat ne hagyd ki! 

Vicky Cristina Barcelona

Woody Allen alkotásának minden pillanatát átjárja az erotika. A forgatókönyv nagyon egyszerű: Javier Bardem karaktere nagy erőkkel flöröl Christinával (Scarlett Johansson), de közben visszafogja feleségét Maria Elenát (Penelope Cruzt) is. A hármuk közti szexjelenetek perzselőek, amik már-már arra késztetnek, hogy kipróbáljunk egy hármas szexet. 

Mr. és Mrs. Smith 

Ennek a filmnek a forgatásán habarodott egymásba, majd jött össze Brad Pitt és Angelina Jolie, a kettejük közti kémia pedig tökéletesen látszik a vásznon is is, hiszen a szexjeleneteik több, mint reaálisnak tűnnek. Az alkotás egyik legintenzívebb jelenete talán, amikor Brad Pitt a falhoz szorítja Angelinát és a sötétben szeretkezik vele. Hát, mi ez, ha nem izgató? 

Egy nap 

A legjobb barátoddal szexelni mindig kényes dolog, hiszen attól félünk, hogy tönkretesszük vele a barátságot. Néha azonban engedni kell az impulzusainknak. Az Egy napban Anne Hathaway karaktere őrülten szerelmes a legjobb barátjába, Dexterbe, ám sosem meri neki ezt bevallani, csak rendre flörtölnek egymással. Végül azonban, amikor már mindketten érett felnőttekké válnak, nem küzdenek tovább a sors ellen. A pillanat, amikor végre engednek a saját vágyainak elképesztően megható és egyben nagyon szexi. Bár ez a sztori nem zárul sajnos happy enddel, de a két főszereplő közt tomboló erotika miatt muszáj volt felkerülnie erre a listára. 

Tágra zárt szemek 

Ez a film maga a szexualitás. Nincsenek határok, a szereplők minden fantáziujukat beteljesítik benne. Stanley Kubrick nem habozik megmutatni a meztelen színészeit, valamint a vad, szexuális jeleneteket. A Tágra zárt szeemekben a kámaszutra számos pozícióját láthatjuk, ráadásul Nicole Kidman és Tom Cruise párosa között csak úgy szikrázik a levegő. Kihagyhatatlan mű, ha szeretnél egy kis szín vinni a szexuális életedbe. 

Több mint testőr 

Emellett a film mellett nem lehet csak úgy elmenni. A Több mint testőr csodálatosan fedi fel Whitney Houston kiváló színészi tehetségét, továbbá egy mítikus szerelmi kapcsolatot is kínál nekünk. Az sztori szerint az énekesnő testőre (Kevin Costner) a legkisebb érzelmet sem hajlandó kimutatni az ügyfele iránt, pedig szemmel láthatóan vonzódik hozzá, ám végül mégis csak enged a varázsának. A páros ezek után gyengéden szeretkezni kezd egymással, miközben a háttérben hallható a mára már legendássá vált, I Will Always Love You című dal. Ha kell egy kis gyengédség és egy csipetnyi romantika, akkor ezt a filmet nézd meg a pároddal. 

(via)