A Vénusz óriási szerepet játszik abban, hogy a nyári időszak tele legyen szerelemmel és kalanddal. Számos olyan tranzit lesz az égen, ami rengeteg ismerkedési lehetőséget, és forró flörtöt ígér. Ám ez a 3 csillagjegy az, akikre a legnagyobb eséllyel rátalál a szerelem a nyáron:

Kos

Talán nehéz időszakon vagy túl, és eleged van a szenvedésből. Végre leszámolsz a múlttal, és azon vagy, hogy begyógyítsd a lelki sebeidet. Rettenthetetlennek és bátornak érzed magad, és készen állsz arra, hogy idén nyáron megállapodj. A jó hír az: mágnesként vonzod a pasikat, és nincs más dolgod, mint kiválasztani közülük az igazit. Bár rengeteg jelölt lesz, nincs miért aggódnod: a Nagy Ő ki fog tűnni a többiek közül.

Nyilas

Meguntad a kalandozást, és készen állsz egy komoly kapcsolatra. Gőzerővel keresni kezded az igazit, és rengeteg randiban lesz részed. De tudod mi a szép, Nyilas? Miközben azon vagy, hogy megtaláld Mr. Biget, valójában már rég ott lesz vagy már ott is van a környezetedben, csak valamiért nem számolsz vele, talán azért, mert barát. Mi lenne, ha kinyitnád a szemedet, és körbenéznél?

Vízöntő

Tengerparti nyaralásra mész? Vagy felfedezed Barcelonát? Légy résen, Vízöntő, mert jó esély van arra, hogy épp nyaralás, de legalábbis utazás közben ismered meg életed szerelmét. Pont úgy történhet a megismerkedésetek, mint egy romantikus filmben, és véletlenül egymásba ütköztök az utcán, vagy ugyanazt a koktélt kéritek ki a pultnál. Figyelj a jelekre, amik elvezetnek hozzá, és mondj ilyen minél több kiruccanási lehetőségre!