3 csillagjegy sajnos nehéz napok elé néz, ugyanis csúnyán visszaélnek a bizalmukkal, most aztán tényleg senkiben nem bízhatnak meg.

Ikrek

Régóta érzed már, hogy valami nem oké egy számodra fontos emberrel. Úgy gondolod, titkol valamit, nem teljesen őszinte hozzád. Nos, nem tévedsz túl sokat, és a napokban erre konkrét bizonyítékod is lesz. Nem véletlenül érzed azt, hogy nem úgy bánnak veled, mint ahogyan megérdemelnéd. Most itt a lehetőség, hogy végleg eldöntsd, hogy kiiktatod az életedből azokat az embereket, akik nem teljesen őszinték hozzád, és akik csak visszahúznak. 

Nyilas

Te aztán tényleg nem vagy előítéletes, mindenkinek megadod a lehetőséget, hogy bizonyítson, hogy tényleg jó ember. Ez azt jelenti, hogy azoknak is, akiknek nem kellene. Nem csoda, hogy rengetegen naivnak tartanak, és vissza is élnek ezzel. Szerencsére a párkapcsolatokban jó érzéked van ahhoz, hogy a megfelelő személy legyen melletted, néha kérd ki az ő segítségét.

Bak

Neked a szerelemben kellene sokkal jobban résen lenned. Valahogy mindig olyan párt választasz, aki számára a monogámia nem annyira alap és egyértelmű. Pedig megérdemled, hogy szeressenek, és be kellene látnod, hogy nem kell kompromisszumokat kötnöd, hogy megszeressenek. A napokban légy résen, a pasid talán több vasat is tart a tűzben. Itt az ideje, hogy tiszteljen és becsüljön. 

via