Téged is sokszor zaklatnak azzal az ismerősök, barátok, hogy van-e egy kisebb összeged a számukra a hónap végéig? Nagyon gondold meg, hogy kinek adsz a pénzedből, mert ez a 3 csillagjegy hajlamos adós maradni!

Oroszlán

Az Oroszlánoknak rengeteg barátjuk van, éppen ezért számukra egyértelmű, hogy hozzájuk fordulnak, bármilyen rossz dolog is történjen velük: akkor is, ha kifutnak a pénzből. Ha szeretnéd, hogy fennmaradjon vele a jó viszony, akkor inkább ne keverd bele a pénzügyeket. Sajnos nem ritka, hogy az összeg náluk marad. 

Bak

A Baknak alapvetően lenne pénze, ám annyira imádja a fényűzést, hogy percek alatt kifolyik a kezéből. Sőt, mivel mindig megoldják, általában kölcsönökből a nehéz helyzeteket, így újra és újra elszórják a pénzüket. A legjobb, ha már akkor tisztázod hogy nincs kölcsön, amikor látod, hogy nagy kiadást tervez. 

Nyilas

A Nyilasok nagyon tisztaszívűek, általában önhibájukon kívül nem tudják visszaadni a kölcsönkért összeget. Ám ez a lényegen nem változtat: adós marad. Nem túl óvatosak, és nem is megfonoltak. Sokszor azért sem fizetnek, mert elfelejtik. Nála még nem reménytelen a helyzet, sokszor elég, ha csak emlékezteted!

via