Júniusban szerencsés időszak kezdődött el a csillagjegyek életében, hiszen a bolygómozgásoknak köszönhetően a szerencse és a szerelem szinte mindenkinek felbukkan az életében. Ám lesznek különösen szerencsések, mivel hatalmas változás következik be a szerelmi életükben. 

Kos

Jól indul a heted Kos, mivel már hétfőn hatalmas változásokat tapasztalsz a kapcsolatodban. A pasiddal komolyra fordulhatnak a dolgok, így itt az ideje, hogy leüljetek és a jövőről beszéljetek. Hamar kiderülhet, hogy mindketten ugyanazokra a dolgokra vágytok, ami csak még szorosabbá teszi köztetek a köteléket. Ha szingli vagyok, akkor új szintre léphetsz azzal a pasival, akit nem olyan régen ismertél meg. 

Rák 

Ha az utóbbi időben problémáitok voltak, akkor itt az idő, hogy megbeszéljétek a dolgot. Mondj el mindent őszintén a pasidnak, és említsd meg azokat a dolgokat is, melyekkel esetleg megbántott. Az őszinte beszélgetés sokat segíthet, miután végeztetek nagyon könnyűnek fogod magad érezni.

Bak

Az utóbbi időben érezted, hogy love-fronton nincs minden rendben. A kapcsolatodban káosz uralkodott, szingliként pedig mindig a rossz pasival sodort össze a sors. Ennek most vége, mivel végre sikerült rendszert vinned a káoszba. Ha kapcsolatban vagy, akkor végre meghúzod a határokat, ha pedig szingli vagy, akkor lefektetsz bizonyos szabályokat, melyek megkönnyítik az ismerkedést.