3 csillagjegyre végre rátalál a szerelem június közepén. Lássuk, te köztük vagy-e!

Oroszlán

Nem meglepő, hogy az Oroszlán ragyog, amikor a Vénusz a saját jegyében van.  A hónap közepétől ígéretes flörtökre számíthatsz. A szerelmi életedben a tűz visszatér a mindennapokba, és ez nem csak a hálószobában nyilvánul meg. Most akkor is tudod, mire gondol a kiszemelted, ha meg sem szólaltok. Már a tekintetetekben is látszik a forróság, a vágy. Az érzelmek felforrnak, és ha össze is kaptok a napokban, az tuti, hogy szenvedéllyel heveritek ki a vitát. 

Kos

Szeretet és harmónia vár rád, neked egy mélyebb, csendesebb, ám nagyon igaz és nyugodt szerelmet tartogat a június. Minden nap hálát adsz majd érte, hogy így alakult az életed, végre valós esélyt kapsz a boldogságra. Ne siess el semmit, legyél körültekintő, mert ez az óvatos vágyakozás hozhatja el, amire oly régen vársz. 

Szűz

Te nem egy új személy mellett találod meg az igazit, a Vénusz egy korábbi kedvesedet, crush-odat hozza vissza az életedbe. Most végre azt a minőségi szeretetet és figyelmet adhatjátok meg egymásnak, amit korábban nem sikerült. Meglepődsz majd, amikor megtudod, mennyi mindent nem láttál belőle a korábbi alkalmak során, de le leszel nyűgözve. Kiszakít a hétköznapokból, és megtölti élettel a mindennapjaid. 

via