Izgalmas időszak kezdődött a csillagjegyek életében június 5-én, mivel a Vénusz belépett az Oroszlánba. Ilyenkor a zodiákus tagjainak megváltozik az élete, sokan egészen váratlan helyen találhatják meg a szerelmet. Az alábbi csillagjegyek is különösen szerencsések lesznek, mivel a múltnak köszönhetően nagy változás következik be a jövőjükben. 

Három csillagjegy izgalmas időszak elé néz, mivel visszatér egy olyan dolog a múltjukból, ami megkönnyíti a lezárást, és a továbblépést.

Vízöntő

Sokszor gátlásossá válsz, ha mások előtt kell bizonyítanod, és aggódsz, hogy sosem fognak komolyan venni. A következő időszakban lehetőséged lesz jobban megismerni a saját képességeidet, a kreativitásod pedig még téged is meglephet. A múltban azt gondoltad, hogy az álmoknak nincs helyük az életedben, most ennek az ellenkezőjét tapasztalhatod. 

Oroszlán

Ebben a hónapban az Oroszlán felfedezheti azokat az erőket, képességeket, melyeket a múltjával való találkozás során nyert vissza. Ismét felébrednek a régi szenvedélyek és motivációk, ezek pedig teljesen megváltoztatják a jelent és a jövőt. Hatalmas jelet kaphatsz, és újult erővel kezdhetsz bele egy projektbe, így hamarosan ünnepelni is lesz okod. 

Nyilas 

A június nem indul a legkönnyebben a Nyilas számára, mivel a múlt kihívásai visszatérnek, és időbe telik amíg rádöbben ennek az okára. Ám az élénk megfigyelő képességednek köszönhetően olyan dolgokat láthatsz, amiket mások nem, ez pedig később hasznodra válik. Itt az alkalom, hogy békét köss a múltaddal, és felszabadultan éld a jelened!