Jó időszak kezdődik a csillagjegyek életében, hiszen a következő napokban nem lesz hiány romantikában és szerencsében. Különösen három csillagjegy lehet elégedett!  

Június 5-én belépett a Vénusz az Oroszlánba, és egészen október 9-ig itt is tartózkodik. A Vénusz, ami a szerelem, harmónia és a szépség bolygója találkozik az Oroszlán szenvedélyes energiájával, ami pozitív irányba alakítja a csillagjegyek életét. Ilyenkor a zodiákus tagjai csak úgy sütkéreznek a szerelemben és a kreatív energiákban. Ez a hét most három csillagjegy számára kiemelten fontos, máris mutatjuk!

Kos

A következő időszakban sokkal felszabadultabb lehetsz a szerelem terén, a párkapcsolatban valósággal kinyílsz, ha pedig szingli vagy, akkor könnyedén megtalálhatod az igazit. Korábban sosem gondoltad, hogy találkozol azzal a személlyel, aki ennyire tökéletes számodra, így érdemes nyitott szemmel járnod, és igent mondani a meghívásokra. Ha kapcsolatban élsz, akkor is fordulóponthoz érkezik az életed. Lehet, hogy nem ezt vártad a pasidtól, de a következő napokban megmutatja, hogy mennyire imád, ami segít szorosabbra fűzni a kötelékeket. 

Nyilas

A következő héten melléd szegődik a szerencse, hiszen olyan dolgokban lehet részed, melyekről korábban nem is álmodtál. Megnőhet az önbizalmad, ami sokkal bátrabbá tesz a munkában és a magánéletben. Ha így haladsz, nem kell sokat várnod arra az előléptetésre vagy új állásajánlatra! A szerelemben is szerencsés leszel, szingliként egy olyan pasi okozhat meglepetést, akire nem is számítottál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a barátod romantikus gesztust tehet feléd, amitől megváltozik minden.

Bak

A héten hátradőlhetsz, mivel a Vénusz teszi a dolgát, és szinte a lábaid elé sodorja a szerelmet. Ha szingli vagy, akkor a napokban rád találhat a szerelem, egy olyan pasi személyében, aki képes begyógyítani a korábbi sebeidet. Ha kapcsolatban vagy, akkor a pasid elkezd célozgatni, hogy készen áll a következő lépésre, így még az is lehet, nyáron megkéri a kezed.