A párban élők romantikáznak, és új dolgokkal kísérleteznek, a szinglik élvezik, hogy futnak utánuk a pasik. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a júniusi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: Használd ki, hogy szingli vagy, Kos! Látogass el egy szexklubba, próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig nem mertél vagy nem volt rá lehetőséged. Felejthetetlen élményekkel gazdagodnál!

Párkapcsolatban: Ez egy tökéletes időszak a szerelmi életed felforrósítására, mert fokozottan megnő az igényetek a szexre. Ha nyaralni mentek a pasiddal szinte mindennap megkívánjátok egymást.

BIKA

Szingli: Fontos felismeréseket teszel azzal kapcsolatban, miért vagy még szingli. Ebben segítségedre lehet egy terápia, meg az is, ha közben továbbra is randizgatsz.

Párkapcsolatban: Úgy érzed, nem kapsz meg mindent Mr. Bigtől? Akkor itt az ideje, hogy szóvá tedd! Nyitott lesz a romantikus vagy éppen a vad szexuális vágyaidra, és végre izgalmas nemi életet élhettek.

IKREK

Szingli: Akárhova is próbálnak elcsalni a barátnőid, tarts velük! Minden esély megvan arra, hogy ott megismerkedsz végre az új pasiddal!

Párkapcsolatban: A hónapban az imádottad maximálisan kényezteti a testedet és a lelkedet. Olyan bravúrokat csinál az ágyban, hogy a hajad is égnek áll. Ha eddig nem tettétek, most tuti kipróbáltok pár új dolgot!

RÁK

Szingli: Alig jut időd önmagadra, ráadásul különféle problémák is keserítik az életedet. Ha pasizni nincs is kedved, legalább néha te kényeztesd magad!

Párkapcsolatban: Ne hagyd, hogy a munkahelyi vagy családi gondok teljesen hazavágjanak. Támaszkodj a szerelmedre kedves Rák, aki készen ellazító szexterápiában részesíteni téged!

OROSZLÁN

Szingli: Egyéjszakás kalandok, futó kapcsolatok, most főleg erre számíthatsz, miközben élvezed a boldog szingliséget!

Párkapcsolatban: Ha épp nem háborúztok valami apróság miatt, akkor szexeltek. A veszekedések utáni lepedőgyűrések lehetnek életetek legvadabb, legfantáziadúsabb együttlétei.  

SZŰZ

Szingli: Bókesőből nem lesz hiány. Rengeteg pasi próbál meghódítani, és a hónap második felében, valakin a te szemed is megakadhat, aki tökéletes lehet számodra!

Párkapcsolatban: Nagyon sokat lelkiztek júniusban, de jó hatással is lesz a kapcsolatotokra, akárcsak a tóparti, vagy az erdőben, a kertben történő hancúrozások, mivel most gyakran meglepő helyeken kaphat el titeket a hév.  

MÉRLEG

Szingli: Egy bulis vagy lelkizős este után az ágyban találhatod magadat a pasibarátoddal. Hogy ebből mi sül hosszú távon, az főleg rajtad múlik!

Párkapcsolatban: Igazán játékos, bevállalós hangulatban lesztek Mr. Biggel. Szinte biztosan kísérleteztek majd a különböző szexkütyükkel, szerepjátékokkal, de talán még a BDSM-mel is.

SKORPIÓ

Szingli: Többen is versengenek majd érted, de csak egynek sikerül egészen meghódítania téged, aki aztán tényleg képes lenne a csillagokat is lehozni neked, Skorpió.

Párkapcsolatban: Igazán bensőséges viszonyba kerülhetsz a pasiddal, különösen azután, hogy kipróbáltok olyan merész dolgokat, mint az édeshármas vagy a swinger klub.

NYILAS

Szingli: Júniusban megismerkedsz valakivel, aki pont olyan, mint te, és azt fogod érezni: ő az, akire mindig is vágytál!

Párkapcsolatban: A nyaralás vagy a hétvégi kiruccanások alkalmával sokat erősödik majd a kapcsolatotok, amit a sok szexkalandnak is betudhattok. Olyanokat is bevállaltok, amiket eddig nem mertetek.

BAK

Szingli: Bölcsen teszed, ha több időt és energiát fordítasz magadra. Mire eljutsz arra a pontra, hogy nagyszerűen érzed magadat a bőrödben: megérkezik a Nagy Ő is!

Párkapcsolatban: Ki vagy merülve Bak, szóval nagyon kellene egy kis pihenés! Tölts több minőségi időt a pasiddal, jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Helyezzétek a hangsúlyt az előjátékra, és próbáljátok ki a káma-szútrát az extra gyönyörökért!

VÍZÖNTŐ

Szingli: Légy óvatos, mert olyannal bújhatsz ágyba, aki végül nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, viszont elengedni sem akar majd!

Párkapcsolatban: Feszültek lesztek a pasiddal, ezért nagy szükségetek lenne arra, hogy felpörgessétek a kapcsolatotokat, plusz a nemi életeteket. Próbáltátok már a Nílus pózt, vagy mit szólnátok egy szex társasjátékhoz?

HALAK

Szingli: Többen is meg akarnak hódítani. Habár nagyon hízelgő, hogy ennyi pasi vesz körbe, légy óvatos azzal, kivel bújsz ágyba, nehogy csalódás érjen.

Párkapcsolatban: Tele lesztek vággyal és ötletekkel a szerelmeddel a hónapban. Ha új pózzal kísérleteznétek, itt van az Aladdin póz vagy ez a szerepjáték.