Az álmok többségére ébredése után alig emlékszünk, azonban ha a szex van a középpontban, az még reggel is élénken él a képzeletünkben. Sokszor a fantáziánk, a lelki gondok vagy aznap átélt események hatással vannak a tudatalattinkra, éppen ezért az álmok félrevezetőek lehetnek. Egy szakértő azonban elárulta, hogy mi történik akkor, ha a nyilvános szex az álom legfontosabb része.

Nyilvános szex egészen másra utal

Manapság egyre jobban izgatja mind a nők, mind a férfiak fantáziáját, hogy milyen érzés nyilvános helyen szeretkezni, legyen az egy park, öltöző vagy egy lépcsőház. Hogy miért is ilyen izgalmas? Az adrenalin, és a tudat, hogy bármelyik pillanatban lebukhatunk, édes kísértés, aminek nem lehet ellenállni. Azonban, ha erről  álmodunk  egészen más a helyzet.

Ez az álom néhány embernek igen kellemetlen, míg mások élvezik. Pszichológiailag a nyilvános szex mögött nem exhibicionista hajlam húzódik meg, hanem mélyen gyökerező félelem attól, hogy megbántják. A mindenki számára látható  bensőséges helyzet  jól illusztrálja, hogy félsz egy titkot felfedni, ami nem hagy nyugodni. De jelentheti azt is, hogy tettél valamit, amire nem vagy büszke, vagy olyan tulajdonságod van, amit nagyon szégyellsz.  

Ezt árulja el rólad

Imádsz kacérkodni a gondolattal, de lehet, hogy már meg is tetted, hogy szexelsz olyan helyeken, ahol csak kevesen mernek. Legyen szó erdőről, moziról, parkról, te imádod mindegyiket, és legszívesebben mindenhol lepedőakrobatikáznál. Ezek a vágyaid, azt jelzik, hogy szereted kitolni a határaidat és játszadozni azzal, meddig mehetsz el. 

via