Nos, a következő történet főszereplőjének beszámolója szerint igen. A fiatal lány elmondása alapján ugyanis a pasija, akivel már 4 éve van együtt, kizrólag félálomban akar vele szexelni

Alvászavar

Persze az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a srácnak diagnosztizált alvászavara van, s bár nagyon gyorsan elalszik, gyakran félig felébred röviddel azután, hogy álomba merült. Ilyenkor próbál meg szexet kezdeményezni a barátnőjével, ám van a dologban egy kis bökkennő. 

Ilyenkor mindig teljesen felébresztem, hogy megtudjam, valóban akar-e szexelni, aztán vagy csináljuk vagy nem. Viszont a baj az, hogy ha én próbálok meg nála kezdeményezni, akkor elutasít, ráadásul az utóbbi időben kizárólag úgy akart hozzámérni, hogy valójában félig aludt. Pár nappal ezelőtt is félálomban próbált meg közeledni felém, én pedig eltoltam magamtól. Mire teljesen begőzölt, és nem akarta érteni, mi a problémám. Azóta se beszéltük meg a dolgot, ráadásul az a félelmem, mindennek az is lehet az oka, hogy már nem talál elég vonzónak, ugyanis a kapcsolatunk ideje alatt kb. 13 kilót híztam. 

Sürgős segítség 

Pamela Stephenson Connolly pszichoterapeuta szerint a párosnak sürgős, és speciális segítségre lenne szüksége, ugyanis az alvászavar hatékonyan kezelhető. A szakember úgy véli a történet főszereplőjének egyetlen percis sem szabad magát hibáztatnia, sőt Pamela azt mondja, nagyon is ésszerű döntés volt a lány részéről, hogy megpróbált a pasijával elbeszélgetni a miértekről, és az érzésekről. Mint mondja, a szexuális problémákat nem szabad szőnyeg alá söpörni, éppen ezért azt javasolja a lánynak, hogy forduljanak szexterapáutához, továbbá keressenek fel egy orvost, aki a srác alvászavarának kezelésében lehet a segítségükre. 

(via)