Nem vagytok valami nagy lepedőakrobaták, de szeretnétek amennyire csak lehet, minél extrémebb pózokat kipróbálni? Akkor a szakadék szexpóz lesz a tökéletes választás! Sőt, még az orgazmusod is elérheted vele végre!

Igazi orgazmus mágnes ez a szexpóz

A szakadék szexpóz, ha a kép alapján nem is tűnik úgy, kifejezetten kényelmes. Sőt, hatalmas izommunkát sem kíván, kifejezetten a megnyugtató, statikus pózok közé tartozik. Nagy eszközigény sincs ebben az esetben, csak egy ágyra van szükségetek. 

A szakadék szexpózt nem csinálhatjátok egy széken, és sajnos extrém helyeken sem, mert a lényege, hogy a nő az ágyon fekszik, innen lóg le a feje. A hason fekvő fogadó fél ebben a pózban erőteljesen érzi a partner péniszét, aki olyan szögben hatol be, hogy a hüvelyi orgazmus elérése sem lehetetlen. 

Mitől annyira jó a szakadék szexpóz?

A pasinak sincs sok dolga ebben az esetben. A különleges behatolási szög, és a behatolás mélysége megteszi helyette a dolgát, intenzíven stimulálja a G-pontot. Ez a szexpóz tökéletes az anális szexhez is, de akár a BDSM alapjaihoz is kiváló választás.