Szeretnéd feldobni a szexuális életedet? Régóta keresel egy olyan szexpózt, amelyben szorosabban, intimebben érintkezhettek a pasiddal mint eddig? Akkor a lasagne nektek való!

A lasagne szexpóz az új őrület

Furcsán hangozhat, hogy egy szexpózt egy ételről neveznek el, de bízz bennünk: itt legalább annyira forró lesz majd a hangulat, mint egy tál gőzölgő lasagne. Itt az ideje, hogy ne csak a megszokott szexpózokat vessétek be, a sok misszionárius, kutya és lovaglópóz után ettől tutira új lendületet kap majd a szexuális életetek!

A lasagne szexpóz azoknak ajánlott, akik szeretnek összebújni, kedvelik a kutyapózt, de egy annál intimebb, meghittebb, bensőségesebb élményre vágynak. Azok számára is tökéletes választás, akik szeretnék, hogy a megszokottnál közelebb kerülhessenek a szerelmükhöz, és akik vágynak egy kis romantikus élményre is. 

Mi is az a lasagne póz?

A lasagne szex lényege, hogy a nő a hasán fekszik, a pasi pedig rajta. Innen, hátulról és egyben felülről hatol be a partner, aki egyébként eközben a könyökein támaszkodik. A két test pedig olyan meghitten ér össze és találkozik, akár a friss lasagne forró lapjai. 

Ez tökéletes lehetőség azoknak, akik szeretik a meghitt, romantikus, összebújós szexet. Akik szeretik, ha a partner halkan, szexin a fülükbe suttog. Azoknak is szuper szexpóz, akik inkább azt preferálják, ha az aktus közben nem kell mozogni, nem kell helyzetet változtatni, csak statikusan átadni magukat az élvezeteknek. 

Ebben a helyzetben, a behatoló személy sokkal mélyebbre tud menni, és sokkal intenzívebben stimulálja a nő G-pontját, mint más szexpózokban. Így az orgazmus elérése is egyszerűbb, és az is biztos, hogy ennyire mélyen még sosem érezted a partnered péniszét. Tökéletes választás az anális szexhez is, hiszen pofon egyszerűen megválogathatjuk, mennyire mélyen történjen a behatolás. 

via