A hosszú hétvége tökéletes időpont arra, hogy olyan dolgokat is kipróbálj a partnereddel, amikkel a dolgos hétköznapok során tutira nem próbálkoznátok meg. Ez lehet egy csúcsszuper szexjáték, néhány szextrükk vagy akár egy új szexpóz is: most pedig, hogy itt a húsvét, miért ne próbálnátok ki a kutyapóz egyik variánsát, a húsvéti nyuszi szexpózt?

A nyuszi szexpózban garantáltan a csúcsra értek

A húsvéti nyuszi szexpóz kivitelezése nem nagy ördöngősség: nem kell hozzá lepedőakrobatának lenni, hogy valóban jól menjen, sőt! Lustaságoknak is ajánlott, ugyanis a nőknek igazából nem is kell mocorognia ahhoz, hogy elképesztő orgazmusuk legyen ebben szexpózban: a húsvéti nyuszis szexpóz ugyanis a klasszikus kutyapóz egyik variánsa, ami csak egy apróságban különbözik az eredeti változattól.

Ann Summers
Ann Summers

Ahogyan azt a fenti képen is lehet látni, az alul elhelyezkedő nő négykézlábra ereszkedik, közben a férfi hátulról simul hozzá. A férfi térdeit azonban nem a nő két oldalára helyezi, ahogyan a már megszokott kutyapózban, hanem a nő lábai közé – a behatolás így még szorosabb, még simulékonyabb lesz, mint kisterpeszben!

A szakértők szerint ez a legkényelmesebb szexpóz a nőknek 

A szexterapeuták szerint ez a nyuszis szexpóz azonban nemcsak a férfiaknak, hanem a nőknek is nagyon jó: az alul lévő nők ugyanis minél lejjebb engedik a felsőtestüket, annál mélyebb behatolásra számíthatnak. Ez azt jelenti, hogy hiába diktálja a férfi a ritmust, a nő szabja meg, hogy meddig engedi magába a férfit, amitől állítólag nagyon be tudnak vadulni a férfiak.

Szavazás

Via