Hogy ki mennyire jó az ágyban, azt nagyon nehéz úgy lemérni, hogy mindenki számára igazságos legyen. Sőt, lehetetlen, hiszen a személyes preferencia és a két személy közötti kémia mindig más. Most azonban pasikat kérdeztek arról, ők mit tartanak azoknak a nőknek a közös tulajdonságainak, akik tényleg igazi lepedőakrobaták szerintük!

Nyitottak az újra

Abban egyetértettek a pasik, hogy nagyon szeretik, ha egy nő nyitott az újra. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden kérésüket teljesítenie kell az adott személynek, de mindenképpen bíztató, ha nem állandó elzárkózást tapasztalnak. Ha úgy érzik, hogy a másik is kellően nyitott arra, hogy mindig megoldásokat keressenek, és a kedvükért néha hajlandóan akár csak egy egészen kicsit is engedni. 

Szeretik magukat

A válaszadó férfiak azt is imádják, ha szívük választottja elégedett magával. Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy nő magabiztos az ágyban, és szereti magát. Ehhez persze az is elengedhetetlen, hogy a pasi ragyogtassa a kedvesét egyes szituációkban. 

Filmeket is néznek

A pasik szerint azok a nők, akik akár külön, akár velük együtt felnőttfilmeket is néztek, sokszor jobban teljesítettek az ágyban, mivel úgy tűnt számukra, hogy mint bármi másban, ebben is szerettek volna újítani, lenyűgözni a partnert. 

via