Valószínűleg neked is ismerős az az érzés, amikor úgy érzed, végre megtaláltad az igazit, és ezt szeretnéd világgá kürtölni. Így tett egy szerelmespár a TikTokon, ám a közös tartalmak teljesen más hatást váltottak ki, mint hitték volna. 

Megkeseríti az életüket a TikTok

A TikTokra tölt fel közös videókat a texasi Scott, és felesége. A Fülöp-szigetekről származó nő és férje 2017-ben ismerkedtek meg, a szerelem pedig a Meta-nak köszönhető. A srác a Facebookon írt rá a jövendőbelijére, ám sokak szerint, a lánynak már válaszolnia sem kellett volna. 

Hiába, hogy országok választották el őket, a lánykérés szinte azonnal megtörtént, majd a nő az Egyesült Államokba költözött, és össze is házasodtak. Eddig mesébe illő a love story, ám a kommentelők szerint itt valami sántít: úgy érzik, a srác egyáltalán nem annyira jó pasi, mint amennyire gyönyörű nő a kedvese.

Volt, aki szerint biztosan csak valamilyen érdek köti őket össze, és arra kérte a bombázót, hogy mesélje el, miért van a férjével.

Jólvan. Annyira azért nem cuki és nem helyes, hogy tényleg vele legyél. Ki vele, mit akarsz tőle?

Ilyen, és ehhez hasonló kommentek lepték el a videóikat, és hiába próbálják csitítani az indulatokat, egyszerűen meggyőzhetetlenek a felhasználók arról, hogy ez tényleg szerelem. 

A nő szerint nincs nála helyesebb pasi a világon

A pár tagjai között egyébként nyílt téma a külsőjükben lévő különbség, a férfi tökéletesen tisztában van azzal, milyen kommentekkel illetik, a felesége pedig azzal, hogy azt hiszik, érdekből van vele. 

A nő egy videóban elmondta, hogy egyáltalán nem érti, mi a kommentelők problémája a férje kinézetével, hiszen szerinte nagyon is sármos, sőt, ő a legszexibb férfi, akivel csak valaha találkozott. 

Scott csak annyit szeretett volna hozzátenni, hogy amennyiben a felesége így gondolja, neki nincs szüksége semmilyen további megerősítésre.

via