Sok dolgot láttunk már a TikTokon, ám amit ez a vlogger csinál, a szmpilláival, az mindenkinél kiverte a biztosítékot. 

Felrobbantotta a TikTokot a brutális szempillás videó

A TikToker Carrie Madders megmutatta a TikTokon, hogy rendszeresen levágja az alsó szempilláit, mert úgy érzi, úgy a legszebbek a szemei. Ezt még nézni is borzasztó, hiszen azon kívül, hogy a szempillánk sokat hozzáad a külsőnkhöz, biológiailag is nagyon fontos funkciója van. 

Biztos nem csak én gyűlölöm az alső pilláimat...

— írta a videó alá a beautyblogger, akit azóta is próbálnak óva inteni a kommentelők, hogy ne tegye ezt magával, mert rossz vége lesz. 

A videó akkora felháborodást váltott ki, hogy 4 nap alatt 9 millióan nézték meg, és a kommentelők túlnyomó része elítélte a beautyvloggert azért, mert ilyen példát mutat. 

@carriemadders I feel like they close my eye and add unwanted shadow. 🤷‍♀️ #fypシ #fyp #lashes #lashextensions #mascarahacks ♬ DM Pretty - This Boy Be In My DM say I’m Pretty / Live OffBeat Session - Tank And The Bangas

Carrie Maddersnek ugyanis az a problémája, hogy az alsó szempillák egy nem túl előnyös, sötét árnyékot vetnek a szeme alá, neki pedig elege van ebből. Ezen kívül, néha össze is akarnak az alsó és a felső pillái, és ő nem szeretne többet szenvedni ezzel.

Nem érdeklik a figyelmeztetések

A videóban Carrie visszautasítja az őt ért vádakat, mert állítása szerint középiskolás kora óta nyírja a pilláit, mégsem volt soha semmilyen szemfertőzése, vagy egészségügyi problémája emiatt. A kommentelőket azonban nem sikerült meggyőznie, rengetegen hangot adtak a felháborodásuknak. 

Atyaég! Azért vannak, hogy megvédjék a szemedet...

Ezért börtön kellene, hogy járjon. 

Igen, tényleg te vagy az egyetlen, akinek problémája van ezzel...

Édesem, fogd már fel, hogy erre SZÜKSÉGE VAN a szemeidnek. 

Szerintem menj rá fehér szempillaspirállal. Az még mindig jobb megoldás. 

via