A világ legnépszerűbb szempillaspirálja komoly ígérettel kecsegtet a neve alapján. Ám tényleg akkora örömet tud okozni az eredmény, amit jobban kedvelünk, mint a romantikus összebújásokat? 

Tényleg jobb mint a szex ez a szempillaspirál?

Ha van olyan sminktermék, amely egy nő nesszeszerjéből sem hiányozhat, az valószínűleg a szempillaspirál. Ezt a terméket még azok a nők is preferálják, vásárolják és használják, akik amúgy nem sminkelnek a mindennapokban. Nem csalás, nem ámítás, nem természetellenes az eredmény - visszafogottan eszközöl hihetetlen változást az arcunkon. 

Évek óta van egy olyan szempillaspirál a piacon, amit lehetetlen letaszítani a trónról, a világon 7 másodpercenként dönt valaki úgy, hogy megvásáolja. A Too Faced márka Better Than Sex nevű spirálja jól fordítod, azt ígéri, ez jobb lesz mint a szex!

Annyit elárulhatunk, hogy amikor mi próbáltuk, mi is tátott szájjal maradtunk az eredmények láttán, és azóta is a külföldi utak shopping list-jének állandó szereplője. Van belőle travel size kiszerelés is, így nem kell azonnal egy nagy csomagra beruháznod, ki is tudod próbálni. 

Mit tud a Better Than Sex?

Erőteljes fekete pigmentek, ívelt kefe, ami hihetetlenül látványosan hosszabbítja meg a szempillákat - ezt tudja a Better Than Sex. Közben pedig lerobbanthatatlan (bár van belőle vízálló verzió is), tökéletesen bírja a sírást, a nyári meleget, az izzadtságot, bombabiztos társad lehet a legkeményebb napokon is. 

A púderrózsaszín termék extra csajos, és egyáltalán ne lepődj meg azon sem, ha úton-útfélen mindenki azt kérdezgeti majd, hogy műszempillát hordasz-e. És hogy vannak-e további extra tulajdonságai? Még szép! A Szenegálból származó akác kivonat, amelyet tartalmaz, egész nap hidratálttá varázsolja a pillákat. És persze az árával is trükközhetsz, a kis kiszerelés ára nagyjából megegyezik a drogériás termékekével.

via