Durva, de tényleg van igény arra, hogy egy légitársaság egy külön olyan repülő szexjáratot üzemeltessen a fellegekben, amin csak szexelni vágyó utasok foglalnak helyet...💏💕🔞

A repülő szexjárat hihetetlenül népszerű

Ha neked is egyre extrémebb  helyek szerepelnek a  szex bakancslistádon, akkor érdemes fontolóra venned a repülőgépen való szexelést is. Na persze, egy utasszállító repülőgépen ez teljesen illegális és nem is biztonságos, azonban létezik egy olyan légitársaság, aki egy privát szexjáratot tart fennt külön azoknak, akik a fellegekben akarnak szexelni. Nem vicc, tényleg van ilyen!

Egy Las Vegas-i privát repülőcégeket üzemeltető cég, a Love Cloud gondolt egy nagyot, és kis mini repülőgépeket rendezett be kényelmes ágyakkal, párnákkal, műanyag rózsaszirmokkal, pezsgővel, eperrel, meg minden olyan szexi kiegészítővel, amivel romantikusabbá tehető a fellegekben zajló szex. Mert ezeket a járatokat csak arra találták ki, hogy az  utasok szexeljenek rajta!

Szex a fellegekben — igaz egy vagyonért

Persze, a kis "extra" kiruccanás nem olcsó mulatság: egy 45 perces, Las Vegas feletti kis körút 1000 dollárba, azaz kb. 400 ezer forintba kerül, de ez csak az alap csomag. Létezik 60 és 90 perces változat is, fejenként + 40 ezer forintért pedig még meleg vacsit is kapsz a gépen, +120 ezer forintért pedig lufis, pezsgős, csokis ajándékokkal teli limuzin megy érted a szállodába és visz is vissza. Hát nem szuper?

A szexjárat mindenesetre hatalmas népszerűségnek örvend, az utasok sorra töltik fel róla a videókat!

@love_cloud_vegas No better gift on Earth than, Giving YOURSELF, to the one you love..!!!!!#LoveCloudVegas #DateNight #fypシ @kphoenixartistry ♬ оригинальный звук - zavali
Szavazás

Via