Egy kutatásból most kiderült, mit árul el rólunk a kedvenc szexpózunk, és a válaszok minket is megleptek. 

Misszionárius

Ezt a klasszikus szexpózt a Bed SOS felmérése szerint a válaszadók 27%-a minősítette a kedvenc szexpozíciójának. Ha a misszionárius a kedvenced, az Juliette Karaman szextréner szerint azt jelentheti, hogy kicsit félénk vagy, és szükséged van önbizalomra. Lehet, hogy neked inkább az érzelmi kötődés a fontos az ágyban, és ezért nem te vagy az egyéjszakás kalandok királynője. 

Kutyapóz

A résztvevők 20%-a mondta azt, hogy ez a póz a nyerő. Ha neked is ez a kedvenced, az arra utalhat, hogy szereted, ha a partnered dominál a kapcsolatban. Szuperszexinek találod, hogy  átadd magad az élménynek, és hagyod, hogy a pasid az ágyban is átvegye az irányítást.

Lovaglópóz 

A megkérdezettek csupán 8%-a válaszolta azt, hogy ez lenne a legkedveltebb póza. A  lovaglópóznál  a vizuális élmény előtérbe kerül, ráadásul mélyen a pasid szemébe tudsz nézni szex közben. Ha ezt imádod a legjobban az ágyban, az azt sugallja, hogy jól érzed magad a bőrödben, tudod mire vágysz és mit akarsz. Itt te irányítasz, tehát nem félsz a másik öröme mellett a saját igényeidet is szem előtt tartani. 

Kanál

A felmérésben résztvevők mindössze 4%-a körében volt népszerű ez a póz. Ha te is oda vagy érte, az azt jelenti, hogy az érzelmek embere vagy, emellett igazán nagyra értékeled a kényelmet és az  intim  szexet. Lehet, hogy szükséged van a nyugalomra ahhoz, hogy beindulj, és jobban szereted a lassú szerelmeskedést, mint a vad meneteket. 

Via