Cowgirl, azaz tehenészlány néven is ismert a lovaglópóz: azaz amikor a férfi hanyatt fekszik és partere úgymond meglovagolja őt. Erről a felállásról volt szó a Redditen, ahol a férfiak elmondták, az ő szemszögükből nézve mikor a legjobb ez a pozíció.

A jó szex alapja a kölcsönös kommunikáció, ezért fontos, hogy tudd, mit gondolnak, mit szeretnek a férfiak. Persze még fontosabb, hogy tudd, mit gondol, mit szeret konkrétan a te partnered, szóval miután az alábbiakat elolvastad, nyugodtan beszélj is vele a témáról. De ne feledd természetesen azt sem, hogy a kommunikáció mindig két oldalú, szóval amit alább találsz, az csak a beszélgetés egyik fele. A partnered számára ugyanolyan fontos, hogy te mit szeretsz, szóval beszélj neki te is a preferenciáidról!

Mindenesetre íme 10 tipp, amitől a pasik szerint még izgalmasabb, ha a nő van felül!

1. Önbizalom

A legfontosabb tipp: ne gondolkozz azon, hogy elég jól nézel-e ki közben. A pasid imád téged és pont azért szereti ezt a pozíciót, mert láthatja közben a testedet. Ne legyél szégyellős, hanem élvezd!

2. Csípő

Az egyik tanács szerint jobb, ha a csípődet használod a mozgáshoz, nem a lábadat. Rengeteg pasi imádja, ha nem térdelve, hanem a talpadon guggolva ereszkedsz rá a péniszére, a kezeddel megtámaszkodva (lásd alább). Így könnyebben tudsz néha előrehajolni egy-egy csókért. Sokan egyébként arra esküsznek, hogy ennél a pozíciónál minden attól függ, hogy a nő mennyire jól tudja mozgatni a csípőjét.

3. Támaszték

Ha meg kell támaszkodnod, nyugodtan tedd a kezed a partnered mellkasára. A férfiak között rengetegen vannak, akiket nagyon beindít, ha a mellkasukon érezhetik közben az érintésedet.

4. Szög

Nagyon sokat számít mindkét fél számára az élvezet szempontjából, hogy milyen szögben történik a behatolás. Ezt a lovaglópózban elsősorban te tudod irányítani, hiszen te vagy fent. Figyeld a partnered reakcióit, hogy a pozitúra apró variálásakor hogyan változik az arckifejezése, a légzése, illetve hogy mit mond: így tudjátok közösen megtalálni azt a szöget, ami mindkettőtöknek a legtöbb gyönyört nyújtja.

5. Magasság

Ahogy fel-le mozogsz, vigyázz, hogy ne menj fel túl magasra: ilyenkor előfordulhat, hogy kicsúszik, aminek bent kéne maradnia. Ha túl magasra és előre vagy hátra mész, az is előfordulhat, hogy megváltozik a dőlésszög és ez fájdalmas lehet a férfinak, ami aztán az erekciójába kerülhet.

Fotó: Getty Images

6. Ritmus

Ahogy a megfelelő dőlésszöget, úgy a legcsodásabb ritmust is közösen kell megtalálnotok. A férfiak figyelmeztetnek, hogy bár sok nő azt gondolja róluk, hogy minél gyorsabb, annál jobb, ez rengeteg pasira rengeteg szituációban nem igaz. Van, aki lassabban szereti, nem rohanva, nem elkapkodott mozdulatokkal. Beszéljetek róla, figyeljétek egymás reakcióit!

7. Mell

Valószínűleg a pasik többsége egyetért azzal a megjegyzéssel, hogy a férfiak zöme imádja, ha megfogod a kezét és a melledre szorítod lovaglás közben.

8. Izgasd magad

Rengeteg férfi van, aki imádja nézni ebben a pozícióban, ha partnere a behatolás mellett kézzel izgatja is saját magát. Amennyiben úgy érzed, próbáld ki ezt is, akár a csúcsra is eljuthatsz így!

9. Fordítva

Ha még jobban fel szeretnétek dobni ezt a pozíciót, kipróbálhatjátok a fordított verziót is a változatosság kedvéért: azt, amikor a nő 180 fokos fordulatot csinál, azaz fordítva ül a lovon. Ebben a pozícióban a férfi téged hátulról lát, te pedig csak az ő lábait nézheted, ha úgy döntesz, hogy nem hunyod be a szemed, miközben átadod magad az élvezeteknek. Ha benne vagy, próbáljátok ki így is!

10. Önzés

És az utolsó tippel arra buzdítanak a férfiak, hogy nyugodtan legyél egy kicsit önző ennél a pozíciónál. A nő van felül, szóval irányíts nyugodtan, csináld azt, ami jól esik! A férfiak pedig élvezettel figyelik és élik át veled együtt azt, amit igazán szeretnél.

Via