A legtöbb ember már szexelt álmában, ami izgató, ám ugyanakkor furcsa is, ha ez  nem a megfelelő emberrel  történik. Minden álomnak jelentése van, ezért te sem tudod, hogy miért a legnagyobb ellenségeddel kellett átélned életed legjobb orgazmusát. A Cosmo viszont utánajárt, és leleplezte a nagy titkot.

Szex az ellenséggel

Hogy mi? Létezik ilyen? Akár férfiről, akár nőről van szó, mindenképp kétségek merülhetnek fel benned, hiszen azt biztosan tudod, hogy vele nemhogy szexelni, de még a közelében lenni sem akarsz. Azonban az álmaid mást mondanak. A szex nagyszerű volt, ám mégis undorodsz, ahányszor csak eszedbe jutnak a képkockák, ahogy összegyűritek a lepedőt.

Elképzelhető, hogy tudat alatt megpróbálsz kapcsolatba lépni azzal a személlyel, aki a legfőbb ellenséged. Valószínűleg nem áll közel a szívedhez, ezért megpróbálsz kibékülni vele. 

Az is előfordulhat, hogy féltékeny vagy arra a személyre, akivel álmaidban lefeküdtél. A másiknak mindene megvan, amire vágysz, így tudat alatt próbálsz közelebb kerülni ilyen módon a céljaidhoz.

álom

Álmaink leggyakrabban a vágyainkat tükrözik, hiszen rengeteg impulzus ér minket nap mint nap, ami a tudatalattinkra is kivetül. Vannak olyan szerencsések, akik álmukban hatalmas orgazmusokra képesek, míg egyesek a múltban történt traumát, például egy szexuális erőszakot nem tudtak feldolgozni, ez pedig álom formájában kivetül az életükre.

via