Mindenkinek vannak titkos szexuális fantáziái, ez alól pedig tutira nem vagy kivétel te sem: a nyilvános szexről, a gruppenekről vagy a beöltözős, kötözős BDSM színjátékokról való vágyakozásod viszont nem lehet véletlen az életedben. Egy szexuálpszichológus elárulta, mit is jelentenek a titkos szexfantáziáid és mire is utalnak ezek a vágyak a személyiségeddel kapcsolatban

Szex hármasban vagy nővel

A szakértők szerint általában az extrovertált és nyitott személyiségű, nagy baráti körrel rendelkezők fantáziálnak a legtöbbet a gruppen, a csoportos vagy a hármas szexről. Ha ebbe még egy nő is beletársul, közel sem biztos, hogy biszex vagy leszbikus vagy, lehet, hogy egyszerűen csak vonzónak találod a másik csajt és szívesen kipróbálnád milyen a szex többesben...

               

kötözős, BDSM szex

Az alá-fölérendeltségről árulkodó BDSM szexuális fantáziák főleg az introvertált, azaz a befelé forduló személyiségek körében gyakoriak, akiknél a szakértők szerint sokkal merészebbek és durvábbak a szexvágyak, mint az extrovertáltaknál. Ezek a fantáziák általában elnyomott, meg nem élt vágyakról, álmokról szólnak, tehát azt jelentik, hogy vágysz a kísérletezésre, a való életben viszont túlságosan félénk vagy hozzájuk.

               

Nyilvános szex

Szex az irodában a strandon, a kocsiban vagy lényegében bárhol, ahol bárki rajtakaphat szex közben a pasiddal: ezek a vágyak a korlátok kiszélesítéséről szólnak, arról, hogy szereted kitolni a határaidat és játszadozni azzal, meddig mehetsz el. Igazi bevállalós személyiségről árulkodik a nyilvános szexről való fantáziálás, ami a szakértők szerint előbb-utóbb valósággá is fog válni.

             

Szexfétisek

A különböző szexfétisekről (pl. lábfétis) való fantáziálás általában a kíváncsiságon, a nem megszokottól való dolgok kipróbálásán alapszik. Ha például szívesen fantáziálsz arról, hogy a párod a lábujjaidat nyalogatja, akkor a szexpszichológusok szerint ez annak a jele, hogy ideje valamivel felrázni a szexuális életedet! Akár kipróbálhatjátok a fétisvágyaidat is, de pár új szexpóz is fel tudja rázni az állóvizet!

             

Sima vaníliaszex

Ha gyakran fantáziálsz a sima, alapvető szexpózokról, más extrára pedig nem is nagyon gondolsz maszturbálás közben, akkor sanszos, hogy a szexet is betervezed és minden részletre kiterjedően előkészíted a szükséges szexjátékszereket, valamint az óvszer is. A szakértők szerint ez nem árulkodik túlságosan spontán személyiségről, ezért szinte kizárt, hogy ezek az emberek kipróbálják bármelyik fenti szexfantáziát a való életben.

             

Szavazás

Via