A hármas szex rizikós téma: sokan csak titokban vágynak rá, sosem mernék kimondani ezt hangosan. Egyesek szerint a kapcsolatok megmentője, mások szerint annak tönkretevője. Hogy hol az igazság, arra most 5 őszinte beszámolón keresztül keressük a választ.

Egy pasit néztünk ki 

„Akkor próbáltam ki a hármas szexet, amikor a szingli éveimet éltem. Nem fért volna bele, hogy egy monogám kapcsolatban tegyek így. Egy barátnőmet vettem rá a kalandra, és egy olyan pasit vettünk be az aktusba, akit egyébként mindketten kinéztük. Úgy éreztük, így ő is, és én is lehetőséget kapunk, és majd kiderül, hogy valamelyikünkkel akar-e folytatást. Először egy taxiban ültünk, ahol mindketten a nadrágjába nyúltunk. Ekkor még inkább hárman voltunk, ám amikor hazaértünk, már szinte felváltva adogattuk át egymásnak a srácot, és mindenki azt csinált vele, amit csak akart. Én és a barátnőm nem kényeztettük egymást, így nem volt meg számomra igazán a hármas szex jellege."

A szabályokon múlik a siker

„A jelenlegi pasimat leptem meg az édeshármassal, ahová egy másik nőt hívtam be. Sokat beszélgettünk a szabályokról és a határokról. Megmondtam a pasimnak, hogy nem csókolhatja meg úgy, ahogy engem, de minden mást megtehet. Azt is megbeszéltük, hogy én mit tehetek a lánnyal, és mit nem. Például én nem kényeztethettem őt odalent, de ő engem igen. Még azt is előre fixáltuk, hogy milyen pózokban csináljuk majd. Aztán egy weboldalon kerestünk egy escortot, aki nyitott volt a hármas szexre, és akit mindketten vonzónak találtunk."

Tanító volt a harmadikunk

„3.5 év együttlét után úgy éreztük, hogy kicsit ellaposodott a kapcsolatunk, és szeretnénk valamivel felrázni. Ekkor döntöttük el, hogy a hármas szex lesz a megoldás. Kinéztünk egy luxus prostituáltat, akivel egy vacsorával kezdtünk. Nem akartunk berúgni, így egy pohár bor után alkoholmentes italokra váltottunk. Nagyon kellemeset beszélgettünk, leginkább a szexről volt szó. A nő elmondta, hogy sokszor volt már hármasban, és beszélt arról is, hogyan élte meg ezeket az élményeket. Szuper lett a hangulat, konkrétan tanított minket. Minden szaván csüngtünk. Amikor hazaértünk, belevágtunk a kalandba, és aznap este őt állítottuk a figyelem középpontjába, rengeteget kényeztettük. Sokat tanított nekünk, a féltékenységnek nyoma sem volt. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk a pasimmal ez az élmény után."

Nem tartottam jó ötletnek

„A barátnőm találta ki, hogy csináljuk hármasban. Kíváncsi voltam, de ugyanakkor kételkedtem benne, hogy jó ötlet. Fogalmam sem volt, hogy mi történik, és azt is olvastam korábban többször, hogy az édeshármas gyakran okoz párkapcsolati problémákat. Végül a kíváncsiságom győzött. Sajnos nem olyan volt, mint amire számítottam. Egyszer a barátnőm játszott vele, egyszer én élvezhettem a társaságát, de annyira megosztott volt a figyelem, hogy semmivel nem adott többet, mint egy hagyományos szeretkezés. Mindhárman elélveztünk, és ezt sikernek könyvelem el, de ennyit nem ér, hogy kockáztassam a kapcsolatom."

A Facebookon szedtem fel egy nőt

„A párommal a kezdetektől fogva nyitott kapcsolatban éltünk, így nem volt igazán megdöbbentő, amikor két-három hónap után megkért rá. Én is kíváncsi voltam, így őszintén szólva zene volt a füleimnek. A párom és én, mindketten tagjai voltunk egy titkos Facebook-csoportnak, amelyben swingerek voltak. Ők olyan párok, akik nyitott kapcsolatban élnek, és megosztják az ágyukat másokkal is. Egy nap végigpörgettem a listát, hogy megnézzem, kik az új tagok. Rábukkantam egy nagyon szép nőre, és küldtem neki egy üzenetet, hogy szerintem gyönyörű. Utána találkoztunk, és azonnal éreztük, hogy nem tudunk leállni, nekünk szexelnünk kell hármasban. Az élmény katartikus volt, de szerintem én jobban élveztem, mint a pasim."